23948sdkhjf

Fler säljer Kubota

Kubota får fyra nya återförsäljare sedan generalagenten Maskino tecknat avtal med Göranssons Maskiner AB, Swedetrade Entreprenad AB, NTC AB och GJ Maskin AB.

Kubota Construktion Equipments svenska generalagent Maskino hette tidigare Minimaskiner, namnbytet skedde 2016. I samband med detta satsade man också på att skaffa sig fler återförsäljare.


Tillskottet på fyra innebär att Kubota nu har sammanlagt 18 försäljningsställen i hela landet, från Staffanstorp i söder till Skellefteå i norr.


– Att knyta till oss erfarna och duktiga återförsäljare är en viktig del i vårt arbete framåt och vi är väldigt glada över våra nya samarbetspartners, berättar Maskinos vd Göran Lyngstad i ett pressmeddelande.


Enligt Maskino kommer de nya återförsäljarna att sälja Kubotas grävmaskiner, dumpers och hjullastare.


Göranssons Maskiner ska täcka in Skånes län, NTC finns i Sundsvall och Sandviken, Swedetrade Entreprenad i Karlstad och GJ Maskin i Falköping, Ulricehamn, Skövde och Eksjö. Enligt Maskino ska GJ Maskin dessutom starta verksamhet även i Jönköping nu i vår.


Maskino uppger också att tanken är att vidareutveckla företagets service- och eftermarknadsutbud.


– I dag har vi cirka 30 servicepunkter runt om i landet och målet är att ha ett rikstäckande servicenät av professionella tekniker, säger Göran Lyngstad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078