23948sdkhjf

Välkommen till nya entreprenad.com

I onsdags var det premiär för Nordiska Mediers och Mentor Communications nya gemensamma webbsatsning – entreprenad.com – en ny portal för verksamma inom entreprenadbranschen.
Satsningen innebär att koncernföretagen samlar sina entreprenadprodukter; Leveranstidningen Entreprenad, Direktkontakt Entreprenad och Entreprenad Supply, under en ny gemensam portal.

Därmed är grunden lagd till en avsevärt förbättrad nyhetsbevakning. Entreprenad Supplys gamla läsare och medlemmar kommer att känna igen sig på portalen, medan Leveranstidningens Entreprenads läsare möter en rad nya funktioner jämfört med den tidigare webbsidan.

Entreprenad.com ger, utöver en tät nyhetsbevakning, aktuell information om bland annat lediga jobb, utbildningar, begagnade maskiner och mässor. Ett väsentligt inslag blir möjligheten till medlemskap som ger utrymme för effektiv och riktad marknadsföring genom direkt kommunikation med branschens nyckelpersoner.

I en värld där kommunikation allt oftare sker långt från det traditionella kontoret har förstås ambitionen också varit att skapa en hemsida som är lika lättnavigerad och överskådlig i telefon och surfplatta som via datorn.

Framtiden ser just nu synnerligen ljus ut för den svenska maskinbranschen. Såväl maskinentreprenörer som maskintillverkare har bråda tider och det vill till att skaffa sig det beslutsunderlag som krävs för att hänga med i konkurrensen. Entreprenad.com är ett svårslaget hjälpmedel i jakten på aktuell och relevant information.

För att ni läsare inte ska missa väsentligheter i branschen, och ni annonsörer få en chans att styra er kommunikation med kunderna med stor exakthet, finns ett nyhetsbrev som skickas ut dagligen.

Säkerställ redan nu att du och dina kollegor ständigt är uppdaterade med senaste nytt i branschen genom att prenumerera på nyhetsbrevet, som givetvis är kostnadsfritt, precis som tidigare.

Entreprenad.com har i många år varit en naturlig träffpunkt för entreprenadbranschen. Nu höjer vi ribban ytterligare för att ge läsare och annonsörer en än bättre upplevelse.

Välkomna till framtiden.

Väl mött på entreprenad.com
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078