23948sdkhjf

Smidig kombimaskin

JCB: "Smidigare än en hjullastare och snabbare än en teleskoplastare".

JCB har tagit sin Wastemaster och gjort en ny variant för anläggning: TM320. Maskinen ska vara smidigare än en hjullastare och snabbare än en teleskoplastare lovar JCB.

TM320 ska kombinera det bästa av två världar hävdar JCB som utlovar sikten hos en hjullastare och räckvidden och mångsidigheten hos en teleskophanterare.

JCB kallar TM320 för en teleskoperande hjullastare,maskinen har en steg IV-motor på 93 kilowatt (125 hästkrafter) och avgaserna behandlas med selektiv katalytisk rening och utan behov av dieselpartikelfilter.

TM320 kan lyfta 3,2 ton till 5,2 meters höjd. JCB beskriver maskinen som mångsidig och tror att den passar bra på byggarbetsplatser, betongstationer eller i mindre täkter.

Maxfarten är 40 kilometer i timmen och JCB utlovar ett maxat och lastavkännande hydraulsystem med ett flöde på 140 liter i minuten.

Bland nyheterna i hytten finns bland annat en instrumentpanel i färg, de dagliga kontrollerna av olja, kylvätska, kylarvätska kan ske från förarsätet när motorn dras igång, något som dels ska spara tid, dels säkerställa att kontrollerna faktiskt blir av.

Som tillval finns bland annat backkamera med färgdisplay och immobiliseringsnyckel.

———————————————————————————————

Entreprenadbranschens egen tidning!

Följ oss på Facebook, Instagram, Twitter och Youtube

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047