23948sdkhjf

Nya slangbussar

Slangakuten expanderar i Stockholm och Göteborg.

Slangakuten utökar sin verksamhet med två nya servicebussar, företaget har därmed totalt 17 bussar i Stockholm, Göteborg, Skåne och Östergötland.

I april sätter Slangakuten in ytterligare två servicebussar, detta innebär att företaget, som specialisera sig på att tillverka hydraulslang i fält, har sju kompletta servicebussar i Stockholmsregionen och fem i Göteborg. Totalt finns 17 fullutrustade slangbussar i Stockholm, Göteborg, Skåne och Östergötland och företaget har vuxit snabbt sedan starten 2009, uppger Victoria H. Fallenius, marknads- och försäljningschef på Slangakuten

– Antalet uppdrag ökar konstant, sedan starten 2009 har vi vuxit med mellan 20 och 25 procent varje år, säger hon i ett pressmeddelande.

2009 utförde Slangakuten cirka 190 uppdrag i månaden i Stockholm och Göteborg. 2011 utvidgades verksamheten med Malmöområdet och i dag utförs över 600 uppdrag i månaden.
Victoria H. Fallenius hoppas att ännu fler entreprenörer ska välja att anlita ett serviceföretag när slangarna brister
– Att själv lossa slangar och åka till en slangverkstad är det invanda mönster som fortfarande dominerar. Företagare som inser vinningen med att spara tid eller att avlasta sin egen serviceorganisation anlitar oss. Vi är otroligt tacksamma och glada för denna utveckling.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093