23948sdkhjf

Här är de fyra vinnarna i tävlingen #excavatorhero

Belönas med forsränning i Vindelälven och övernattning i trädkojor.
Tiltrotatortillverkaren Rototilt presenterar nu vinnarna i tävlingen #excavatorhero. De fyra vinnarna är Brendan Mulholland från Irland, Rickard Hessle från Sverige, Hannu Saukko från Finland och Pål Bergly Østre från Norge. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Tävlingen har pågått i sociala medier och tanken var att uppmärksamma vardagshjälten.

– Vi vill synliggöra den verkliga hjälten - han eller hon som i det dagliga bygger vår gemensamma framtid. Vi pratar om alla de grävmaskinister som ofta glöms bort i de stora projekten men som faktiskt befinner sig mitt i händelsernas centrum och är ett måste på dagens arbetsplatser, säger Per Väppling, försäljnings- och marknadschef hos Rototilt.

Rickard Hessle från Göteborg uppges ha över 25 års erfarenhet av maskiner, han började redan som sjuåring. Sedan några år tillbaka kör han mest grävmaskiner över 30 ton och framförallt en specialbyggd Volvo med lång grävarm. Han sysselsätter sig mest med större infrastrukturjobb med bland annat sprängningsförberedelser och rensning efteråt.

– Att jobba med en Rototilts tiltrotator är absolut världsklass, man kommer åt överallt och blir otroligt flexibel även med så stora maskiner, säger Rickard Hessle.

Tävlingen genomfördes på Instagram och Facebook. Priset är att vinnarna får besöka Rototilts fabrik i Vindeln den 23 augusti.

På programmet finns bland annat företagspresentation, fabriksbesök och ”framtidsworkshop”. De kommer även att få uppleva lokala naturupplevelser som forsränning i Vindelälven och övernattning i Granö Beckasins trädkojor.

– Efter vinnardagen den 23/8 då de kommer upp till Vindeln kommer vi göra en utvärdering och se om vi gör om samma sak nästa år. Det finns i tanken, men vi vill göra en ordentlig utvärdering. Vi är mycket nöjda med tävlingen hittills och vi ser fram emot att välkomna vinnarna i Vindeln, uppger Anna-Clara Fridén, marknadskoordinator på Rototilt, för Entreprenad.com.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08