23948sdkhjf

Entreprenadföretaget får ny chef

Rekryten kommer närmast från Metso Sweden.
Skellefteåbaserade Railcare har rekryterat Mikael Forsfjäll till ny finanschef. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Forsfjäll kommer närmast från Metso Sweden och har de senaste fyra åren arbetat med controlling/ekonomistyrning samt boksluts- och prognosarbete.

Sedan tidigare är det känt att den nuvarande finanschefen Håkan Petterson har valt att lämna företaget. Forsfjäll kommer att vara placerad på Railcares huvudkontor i Skelleftehamn.

– Mikael har gedigen erfarenhet av bland annat IFRS samt den kunskap och den kompetens som vi behöver inför vårt listbyte till Nasdaq. Tack vare Mikaels bakgrund kommer vi tillsammans kunna skapa en stark ekonomifunktion på Railcare som kommer att arbeta med de, för oss, nya regelverken samt framtida projekt. Jag är glad att vi har anställt Mikael och jag vill välkomna honom till Railcare, säger vd Daniel Öholm.

Railcare är verksamt inom järnvägsunderhåll i främst Norden och Storbritannien. Bolaget hanterar kablar och överskottsmassor, snöröjning på järnväg, renovering av järnvägstrummor, maskinbyggnation, tillhandahållande av dragfordon för entreprenader samt uthyrning av lok, vagnar och personal. Antalet medarbetare är drygt 120 personer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093