23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Hansgrohe A/S

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 3

ISH 2023: Hansgrohe præsenterer banebrydende nyt

den 9 februari 2023

På 2.000 m2 opfører Hansgrohe Group en ISH-stand under overskriften ”reduce – re-use – recycle”. På stand A.02 i hal 2 præsenterer bad- og køkkenproducenten innovationer under mærkerne AXOR og hansgrohe.

Hansgrohe satser på bæredygtigt ABS-materiale

den 25 januari 2023

Armatur- og bruserproducenten Hansgrohe erstatter nu ca. 45 procent af de sprøjtestøbte kunststoffer på fabrikken i Offenburg med materialet ABS-plast (Akrylonitril-butadien-styren).

Allan Vad takker af efter 35 år hos Hansgrohe

den 16 december 2022

Som den første salgskonsulent, der blev ansat hos Hansgrohe i Danmark, har Allan Vad været med fra starten i 1987. Dermed har han i 35 år kørt rundt til firmaets kunder i Nord- og Midtjylland. Nu går Allan Vad på pension, og nye kræfter tager over.

Hansgrohe klar med EPD'er og LCA for 1.200 produkter

den 12 december 2022

Fra den 1. januar 2023 skal klimapåvirkningen af alt nybyggeri dokumenteres i form af en LCA-beregning (livscyklusanalyse). Hansgrohe gør det let for bygherrerne at leve op til de nye krav og har LCA-beregninger i form af EPD’er klar.

Nyt AXOR-tilbehør til badeværelset

den 23 november 2022

Nye former og overflader giver uanede muligheder for at udtrykke sig personligt på badeværelset. Nu præsenterer AXOR den nye tilbehørskollektion AXOR Universal Rectangular Accessories, der er skabt i samarbejde med Philippe Starck.

Danskvand direkte fra vandhanen med hansgrohe Aqittura

den 10 november 2022

Mange ønsker sig mere kvalitet, smag og sundhed i hverdagen og særligt i ernæringen. Nu gør hansgrohe det lettere at opfylde det ønske – direkte fra vandhanen i køkkenet.

Klaus Grohe hædret for sit livsværk

den 2 november 2022

Klaus Grohe (85), mangeårig direktør for Hansgrohe og senere formand for firmaets direktion og bestyrelse, samt søn af firmaets grundlægger Hans Grohe, er blevet hædret for sit livsværk.

AXOR udvider sortimentet med flere matsorte produkter

den 25 oktober 2022

Matsort er en designklassiker. Elsket af trendsættere og purister, fordi matsorte produkter fremhæver enhver designstil. AXOR udvider sit sortiment af produkter med denne lakerede trendoverflade af høj kvalitet.

Smarte hansgrohe-teknologier sparer på vand og energi

den 11 oktober 2022

Bæredygtighed spiller en stadig større rolle i vores tanker, vores handlinger og vores hjem. Her kan mange nemlig gøre en del ændringer, som både påvirker miljøet og energiregningen positivt.

Et grønt pust: hansgrohe Rebris i krom eller mat sort

den 4 oktober 2022

Den nye armaturlinje hansgrohe Rebris har et særligt miljøvenligt fokus på vand- og energibesparende teknologier. Serien overbeviser samtidig med to designvarianter, trendbevidste overflader, høj kvalitet og enkel rengøring.

Så meget energi sparer et hotel med nye brusere

den 26 september 2022

Ved at spare på det varme vand bliver både vand- og energiforbruget mindre. En investering i vandbesparende brusere og armaturer tjener sig derfor hurtigt hjem for bl.a. hoteller og offentlige institutioner.

Beregn vand- og energibesparelser på badeværelset

den 20 september 2022

Vandspareberegneren fra hansgrohe fortæller, hvad det betyder for forbruget og pengepungen at skifte til en vandbesparende EcoSmart-håndbruser. Indtast kundens vand- og energipris og se, hvor meget der kan spares.

XtraStoris: Vægnicher til indbygget hyldeplads

den 8 september 2022

hansgrohe XtraStoris er en serie af vægnicher til indbygget hyldeplads. De fås i forskellige størrelser, design og farver og kan vælges med rammer i samme specialoverflader som en lang række øvrige hansgrohe-produkter.

Få nye perspektiver på skræddersyede boliger

den 7 juli 2022

I det private hjem er der behov for rum og ting, der afspejler beboernes personlighed. AXOR har med projektet DISTINCTIVE udarbejdet en rapport med ekspertudtalelser og inspiration til at skabe mere individuelle hjem.

Ny tilbehørsserie fra AXOR i rundt design

den 27 juni 2022

AXOR Universal Circular Accessories er designet i samarbejde med verdenskendte Barber Osgerby. Det runde, minimalistiske formsprog sætter et smukt præg på ethvert badeværelse i krom, matsort eller ti specialoverflader.

Gode råd til det bedste brusebad efter sport

den 14 juni 2022

Sveden drypper fra næsen, udmattet tager du dit våde sportstøj af og tænder for vandet. Allerede de første dråber på huden vasker træningens anstrengelser væk. Hos hansgrohe kaldes denne oplevelse 'Refresh Yourself'.

Hansgrohe Aqua Days 2022

den 2 maj 2022

I år fokuserer den virtuelle begivenhed Aqua Days på ansvar og beskyttelse af vores mest dyrebare element: vand.

hansgrohe WallStoris giver opbevaringsplads på badeværelset

den 26 april 2022

Den nye tilbehørsserie hansgrohe WallStoris er et fleksibelt opbevaringssystem, der skaber stilfuld orden på badeværelset med mange kombinationsmuligheder. Serien fås i mat hvid og mat sort.

AXOR Futures inviterer til andet digitalt event

den 6 april 2022

Den anden udgave af eventserien AXOR Futures fokuserer på holdbart design og bevidst forbrug. Den digitale begivenhed finder sted den 20. april kl. 10.00 og kl. 16.00.

Nyt køkkenarmatur Zesis fra hansgrohe

den 28 mars 2022

Det nye køkkenarmatur Zesis M33 fra hansgrohe i tre farvemuligheder overbeviser med klare linjer, praktiske stråletyper og et attraktivt prisniveau.

Hansgrohe er på vej mod klimaneutralitet

den 22 mars 2022

Hansgrohe gør status på sin ambitiøse bæredygtighedsstrategi på World Water Day. Armatur- og brusespecialisten med hovedkontor i Tyskland har allerede nået nogle af sine milepæle i 2021 og ser frem mod 2022.

Kontraktforlængelse: Hansgrohe på rette vej

den 15 mars 2022

Bestyrelsen for Hansgrohe forlængede enstemmigt kontrakten med virksomhedens CEO, Hans Juergen Kalmbach, med yderligere fem år indtil udgangen af 2027.

Ny fleksibel armaturserie fra hansgrohe: Finoris

den 8 mars 2022

Den nye armaturserie Finoris fra hansgrohe byder på tre moderne overfladefarver, fleksibilitet, udtræksbruser og et slankt designsprog.

Ny Pulsify S håndbruser fra hansgrohe

den 20 januari 2022

hansgrohe Pulsify S bruserne imponerer med et moderne, iøjnefaldende design og med afrundede former, der er lette at pleje. Vælg mellem de tre overflader krom, mat sort og mat hvid.

Resultat per sida:12244896
Sida av 3

Fakta om Hansgrohe A/S

Adress
Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86287400

VAT nummer: DK10440033

P nummer: 1000077584

Kontaktpersoner

Laura Henriksen
Yrke: Nordisk marketingschef
Telefon: +45 22990176
Merete Lykke Karim
Avdelning: Marketing
Yrke: Kommunikations- og webkoordinator
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Avdelning: Salgsafdeling
Yrke: Salg og kundeservice
Telefon: +45 86287400

Sänd till en kollega

0.142