23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Carsten Holm A/S

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 2

Nye detekterbare pakninger giver øget sikkerhed

den 13 april 2021

I en produktion er der ting, der går i stykker. Og er uheldet ude, kan stumper i værste fald ende hos forbrugerne. Derfor vælger flere, de nye magnetiske Viton-pakninger, fordi selv små stumper omgående registreres af røntgen- og metaldetektorer.

Specialudviklede O-ringe til fødevareindustrien

den 8 april 2021

Arbejder du i fødevareindustrien? Så ved du, at der er høje krav til alt materiel, der anvendes i produktionen af fødevarer – også til små dele som for eksempel O-ringe.

U-manchetter i elastomerer og gummi

den 23 mars 2021

Korte leveringstider og stor fleksibilitet er et kendetegn for Carsten Holm A/S, uanset om det er standardvarer eller pakninger efter mål. Det gælder naturligvis også for vores store sortiment af U-manchetter.

Bestil pakninger i dag – få leveret i morgen!

den 25 februari 2021

Carsten Holm A/S leverer 98 % af alle ordrer inden for 24 timer, uanset om det er standardvarer eller pakninger efter mål. Det er kun muligt, fordi vi både har et stort varelager og en moderne produktion, hvor vi fremstiller tætninger efter mål.

Prototyper i plast og gummi

den 9 februari 2021

Med en prototype kan du afprøve fremtiden i nutiden, når du udvikler dit produkt. Det kan spare dig for både tid, ressourcer og fejltrin.

Skift pakdåser, når du skifter lejer i maskinerne

den 26 januari 2021

Hvis du arbejder med produktion og maskiner, ved du også, at langt de fleste maskinnedbrud skyldes slitage. Men er du opmærksom på, at nedbrud også kan skyldes snavs på lejer, tætninger, aksler, pakdåser eller lignende?

Carsten Holm A/S udstiller på Subcontrator Days

den 15 januari 2021

Så er det blevet tid til årets første messe, som denne gang af indlysende årsager bliver gennemført som virtuelt event.

Carsten Holm A/S, siger tak for i år!

den 17 december 2020

Året går på hæld, og juleferien banker på døren. Hos Carsten Holm A/S kan vi se tilbage på et anderledes og på mange måder udfordrende 2020.

Pandemi eller ej - vi tror på fremtiden

den 15 december 2020

Selvom 2020 vil gå over i historiebøgerne som året, hvor Covid-19 gjorde sit indtog og hvor samfundet lukkede ned for at forhindre yderligere spredning af virussen, så har Carsten Holm A/S indtil videre klaret sig fornuftigt igennem 2020.

Specialudviklede O-ringe til offshore-industrien

den 26 november 2020

Skal du bruge reservedele, der kan holde til det barske offshore-miljø og har de påkrævede godkendelser? Vi har de O-ringe, du skal bruge.

Specialudviklede O-ringe til fødevareindustrien

den 19 november 2020

Arbejder du i fødevareindustrien? Så ved du, at der er høje krav til alt materiel, der anvendes i produktionen af fødevarer – også til små dele som for eksempel O-ringe.

O-ringe i ekstremt stærk gummi (FFKM)

den 12 november 2020

Har du brug for O-ringe, der kan klare aggressive kemikalier eller meget høje temperaturer? Så er O-ringe i perfluorelastomer (FFKM) svaret.

Carsten Holm A/S tilbyder også serieproduktion

den 27 oktober 2020

I Carsten Holm A/S kan vi meget mere, end du måske ved – udover vores brede sortiment af tætninger og pakninger tilbyder vi fx også serieproduktion af komponenter i plast og gummi.

Tætningsspecialisten Carsten Holm A/S

den 14 oktober 2020

Står du og mangler en pakning eller tætning? Så er det Carsten Holm A/S, du skal kontakte! Her finder du Danmarks største sortiment af gummi- og plastpakninger.

Udvalget af støtteringe vokser hos Carsten Holm A/S

den 28 september 2020

Efterspørgslen på forskellige varianter af støtteringe er steget betydeligt over de seneste par år. Derfor har vi løbende udvidet sortimentet, så det i dag tæller over 11.500 forskellige dimensioner.

Carsten Holm A/S kan også fremstille prototyper

den 7 september 2020

Måske kender du bedst Carsten Holm A/S for det brede sortiment af tætninger og pakninger, men vidste du, at vi også fremstiller prototyper?

ISO-certificering til Carsten Holm A/S

den 25 augusti 2020

ISO-certificeringen kommer som en naturlig del af den udviklingsproces, som Carsten Holm A/S, der forhandler og producerer standard- og specialtætninger, har gennemgået de senere år.

Carsten Holm A/S er der for dig hele sommeren

den 1 juli 2020

Sommeren er over os, og ferien er lige om hjørnet for rigtigt mange. Det samme gælder naturligvis også i Carsten Holm A/S, men bare roligt; du får stadigvæk samme gode service som resten af året.

Carsten Holm A/S udvider sortimentet med vibrationsdæmpere

den 20 maj 2020

Leverandør og producent af standard- og specialtætninger Carsten Holm A/S har i mange år været kendt for deres brede sortiment af tætninger og pakninger, men nu har de udvidet sortimentet med et nyt produktområde – nemlig vibrationsdæmpere.

Stor efterspørgsel på kundespecifikke kitsæt

den 5 maj 2020

Leverandør & producent af standard- og specialtætninger Carsten Holm A/S har gennem de seneste år oplevet stor efterspørgsel på kundespecifikke kitsæt. Kunderne har fået øjnene op for de åbenlyse fordele, det giver at samle pakningsdelene i et sæt.

Større udvalg af O-ringe hos Carsten Holm A/S

den 27 april 2020

Udvalget af O-ringe vokser og vokser hos Carsten Holm A/S, og i dag tæller det over 33.000 forskellige dimensioner. I perioden fra 2017 til 2020 er antallet af O-ringe steget med intet mindre end 2.535 nye varianter

Nye muligheder med forbedret Carsten Holm A/S-hjemmeside

den 14 april 2020

Coronaens indtog i Danmark og resten af verden har ændret vores måde at arbejde på. Vi er mindre fysisk til stede ude hos kunderne, men med en række nye tiltag på hjemmesiden har vi gjort det nemmere at finde produktoplysninger og få hjælp online.

70 års fødselsdag hos Carsten Holm A/S

den 2 april 2020

Carsten Holm A/S – Mogens Jensen, som er ansat som General Manager i Carsten Holm A/S’ kinesiske salgsselskab Holm Sealing Solutions LTD fylder 70 år den 2. april.

Glædelig jul fra Carsten Holm A/S

den 19 december 2019

Så nærmer julen sig med hastige skridt! Hos Carsten Holm A/S har vi travlt med at få de sidste ordrer færdige inden ferien, men julestemningen er også helt klart landet.

Resultat per sida:12244896
Sida av 2

Fakta om Carsten Holm A/S

Adress
Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Se på karta

Region
Danmark
Syddanmark
Faaborg-Midtfyn Kommune

Telefon: +45 62625255

Fax: +45 62625245

VAT nummer: DK89490812

P nummer: 1002819901

Anställda: 34

Kontaktpersoner

Carsten Holm A/S
Avdelning: Salg
Telefon: +45 62625255
Michael Jacques Lauritsen Michael Jacques Lauritsen
Avdelning: Salg
Yrke: Salgschef
Telefon: +45 28 55 54 71
Ulrik Holm Ulrik Holm
Yrke: Direktør

Sänd till en kollega

0.126