23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Schneider Electric Norge AS

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 5

Stjel vår posisjon!

den 29 december 2021

Schneider Electric ble tidligere i år kåret til verdens mest bærekraftige selskap. Nå utfordrer de andre aktører til å prøve å stjele deres posisjon. – Verden vinner på at dere vipper oss av tronen, sier administrerende direktør Karoline Nystrøm.

Partnerskap er nøkkelen i det grønne skiftet

den 28 december 2021

Slik kan norsk industri ruste seg til en fremtid som krever økt bærekraft, effektivisering og resiliens i et presset internasjonalt marked.

Satema-Skaaret AS og Schneider Electric inngår partnerskap

den 27 december 2021

- Det lønner seg å være i front, sier Thomas Schumann Østgaard i Satema. Skaaret og Satema valgte Schneider Electric som partner for å dra nytte av et marked som trenger å spare strøm og driftseffektivisere.

Nye antibakterielle trykknapper fra Schneider Electric

den 23 december 2021

Harmony XB5 Flush antibakterielle, planforsenkede trykknapper er en viktig oppgradering av Harmony-serien fra Schneider Electric.

Nortura Tønsberg driftseffektiviserer med Schneider Electric

den 22 december 2021

Nortura og Schneider Electric forlenger samarbeidet og inngår ny avtale for oppgradering av byggautomasjonsanlegget på Nortura sin fabrikk på Sem utenfor Tønsberg.

Frykter konkurser på grunn av strømprisene

den 21 december 2021

Norge er verdensmestere i energisløsing. Vi bruker dobbelt så mye energi som våre svenske naboer. Det får Karoline Nystrøm i Schneider Electric til å spørre om strømprisene er det største problemet.

VELUX og Schneider Electric utvider grønt partnerskap

den 4 oktober 2021

De to selskapene har nettopp signert en ny avtale for å trappe opp VELUX Groups aktiviteter for å bli klimanøytral i 2030.

Samarbeider for å redusere CO2-utslipp

den 1 oktober 2021

Alfa Laval og Schneider Electric vil digitalisere og analysere data for å forbedre Alfa Lavals driftseffektivitet.

Ny generasjon ComPacT NSX effektbrytere

den 30 september 2021

Den nye generasjonen velkjente og pålitelige ComPacT effektbrytere (MCCB) fra Schneider Electric har fått nytt design og er utviklet med tanke på optimal driftseffektivitet og forenkling av vedlikehold.

Ny Schneider sensor forebygger brann i lavspenningstavler

den 29 september 2021

PowerLogic HeatTag sensoren fra Schneider Electric er et revolusjonerende nytt produkt som er utviklet for brannforebygging i elektrotavler.

PrismaSeT: nye, innovative lavspenningstavler

den 27 september 2021

Schneider Electric lanserer i høst neste generasjon lavspenningstavler. PrismaSeT tavlene er en videreutvikling av Prisma Plus systemet. Hovedfokus er økt robusthet, montasjeeffektivitet og bærekraft.

Modicon M262 IIoT-klar logic & motion kontroller

den 9 mars 2021

Schneider Electric lanserer Modicon M262, en «IIoT-ready», cybersikker logic & motion kontroller som har direkte tilkobling til skyen. Kortere igangkjøring, økt effektivitet, cyberbeskyttelse og fleksibilitet er noen av fordelene.

Schneider Electric skjerper fokus på KNX med ny serie

den 18 februari 2021

Schneider Electric øker fokus på KNX med en omfattende oppdatering av sin brede portefølje av produkter og løsninger. Med nytt navn, SpaceLogic KNX, lanseres nye produkter som er tilpasset dagens behov.

Nytt modulært system for eldistribusjon i TN-nett

den 15 februari 2021

Schneider Electric lanserer Acti 9 iC40 System, et nytt modulært system for elektrisk distribusjon i TN-nett med uovertruffen ytelse og effektivitet.

Nye PowerTag Energy energisensorer opptil 2000 A

den 14 december 2020

Schneider Electric utvider sin populære serie trådløse energimålere med nye sensorer opptil 2000 A. PowerTag Energy er de første trådløse energimålerne som er utviklet i sitt slag og passer for alle typer bygg.

Schneider Electric utvider partnerskap med EAS

den 7 december 2020

Som en av de første partnerne i Norge, har EAS spesialisert seg på Schneider Electric sin løsning «Power Monitoring Expert» - en sofistikert programvare for overvåkning av energiforbruk.

Konkurransedyktig UPS-løsning fra Schneider Electric

den 23 november 2020

Schneider Electric lanserer en ny serie UPS-er, designet for viktige behov for strømbeskyttelse, under de mest ustabile strømforholdene.

Forenkler konfigurering og design av eltavler

den 7 oktober 2020

Schneider Electric lanserer i disse dager programvaren EcoStruxure Power Build for konfigurering og design av Prisma tavlesystem.

Kabelføringssystem gir 5 ganger raskere installasjonstid

den 18 juni 2020

Schneider Electric lanserer Wibe CLX3, et innovativt kabelføringssystem for nærings- og kontorbygg som reduserer installasjonstiden med opptil 80 prosent i forhold til en tradisjonell installasjon.

Forenkler test og idriftsetting av digitale tavler

den 8 juni 2020

Schneider Electric-programvaren for testing og idriftsetting av digitale tavler, EcoStruxure Power Commission, gjør oppsetting, test og igangkjøring av lavspenningstavler enklere og raskere.

Flere tilkoblingsmuligheter til arbeidsbordet

den 4 juni 2020

Unica System+ sørger for ryddig og estetisk kabelhåndtering og strømforsyning. Nå utvides systemet fra Schneider Electric med nye, brukervennlige enheter.

Ny effektbryter for maritime applikasjoner

den 2 juni 2020

Schneider Electric lanserer MasterPact NW EPDC-D 1100V DC, en effektbryter som er testet, godkjent og sertifisert for maritime applikasjoner.

Bygger opp digitalkompetansen

den 12 maj 2020

Kompetanseheving ved hjelp av digitale virkemidler er i vinden. - Vi opplever en fordobling av deltakere på våre digitale seminarer, sier Karoline Nystrøm i Schneider Electric.

Ny, intelligent motorstarter

den 7 maj 2020

Gjør maskiner industri 4.0 kompatible.

Resultat per sida:12244896
Sida av 5

Fakta om Schneider Electric Norge AS

Adress
Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo

Region
Norge
Oslo

Telefon: +47 23191200

Anställda: 600

Kontaktpersoner

Schneider Electric
Telefon: +47 23191200
Silje Bekkevold
Yrke: Channel and Segment Marketing Leader
Telefon: +47 92453544
Silje Bekkevold
Stefania Nilsen Stefania Nilsen
Avdelning: Marketing
Yrke: Channel & Segment Marketing Leader
Telefon: +47 98207384

Sänd till en kollega

0.219