23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från PMH International AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 1

PMH-Hallen – ny katalog och nya möjligheter

den 12 april 2021

PMH-Hallen är en av de marknadsledande aktörerna för lagertält. I mer än 40 år har PMH-Hallen erbjudit kvalitetshallar för lager, produktion & uthyrning. I den nya uppdaterade katalogen kan ni se alla de olika hallarna och möjligheterna som erbjuds.

Portaltravers ERIKKILA – Ger full frihet

den 6 april 2021

Golvmonterade portaltraverser, en alternativ lösning till den vanliga upphängningen i taket. Dessa fristående portaler passar utmärkt då takkonstruktionens bärighet inte räcker till.

Livsmedelklassad telfer med stor flexibilitet – JDN Mini

den 29 mars 2021

JDN Mini i livsmedelsklassat utförande är en luftdriven kättingtelfer med stor flexibilitet och smidighet. Perfekt för miljöer med högre hygienkrav t.ex. läkemedel- och livsmedelsindustrin.

Snabba och enkla lyft med JUMBO Flex Vakuumlyftare

den 22 mars 2021

JUMBO Flex är framtagen för snabba lyft och enkel hantering av kartonger, säcker, burkar och andra typer av gods. Tack vare enhandsmanövrering får man en exakt hantering av godset.

WIMAG Aluminium bockkranar – Det ultimata lyfthjälpmedlet

den 15 mars 2021

WIMAG Aluminium bockkranar finns i kapaciteter från 500 kg till 3000 kg i olika utföranden. Bockkranarna är tillverkade i hög kvalitativa aluminiumprofiler som innebär att de har låg egenvikt och därmed är lätta att förflytta med sig.

Enkel hantering och tömning av fat, små kärl och dunkar

den 11 mars 2021

För hantering av olika fat, tunnor, dunkar och små kärl (10-200 liter) är en lyftvagn ett perfekt hjälpmedel. Logitrans Multi Fatvändare eller andra modeller från HOVMAND beroende på lyftvagnens primära syfte.

Det perfekta väderskyddet – Protecthall

den 3 mars 2021

Protecthall är ett effektivt sätt att skydda material och samtidigt få lätt åtkomst till godset. Skärmtaket finns i olika utförande, storlekar och färger.

Ljudlös transport med Panther Silent

den 2 mars 2021

Panther Silent Handtruck har gjort sig känd för att avge extremt låg ljudnivå och är näst intill ljudlös transport jämfört med övriga handtruckar på marknaden.

Lyftlösning som effektiviserar er produktion

den 22 februari 2021

Ett område som oftast förbises när man bygger en tillförlitlig produktionersinfrastruktur är lyft och transport av material. För att vara konkurrenskraftig i tillverkningsindustrin krävs en resurseffektiv produktion med höga kvalitetsnivåer.

Hur du hittar rätt lyftvagn för rullhantering.

den 15 februari 2021

Lär dig mer om verktygen till lyftvagnar för rullhantering och vilka verktyg som passar bäst för er!

Kostnadseffektiv och energisparande lagerhall

den 11 februari 2021

PMH presenterar Climathallen som är framtagen för de som behöver en enklare isolerad lokal. PMH har ett utbud av flexibla lagerhallar anpassade till alla typer av lokalbehov och användningsområde.

KITO EQ/EQS – Kättingtelfer med unika egenskaper

den 9 februari 2021

Finns det en modern kättingtelfer med unika egenskaper? Absolut! Både KITO EQS 1-fas 230V som kan installeras i ett vanligt vägguttag och KITO ES 3-fas 400V som passar perfekt i vilken industriell miljö den placeras i.

Impact 80 - Mångsidig elektrisk lyftvagn

den 5 februari 2021

Impact 80 lyftvagn är pålitlig, effektiv och perfekt utformad för att lyfta och flytta olika föremål som rullar och lådor. Lyftaren är "ljudlös", har en inbyggd laddare, batteriindikator och har en kapacitet på 80 kg.

Impact 80 - Mångsidig elektrisk lyftvagn

den 3 februari 2021

Impact 80 lyftvagn är pålitlig, effektiv och perfekt utformad för att lyfta och flytta olika föremål som rullar och lådor. Lyftaren är "ljudlös", har en inbyggd laddare, batteriindikator och har en kapacitet på 80 kg.

Multifatvändare – Fatlyft & Fatvändare i ett

den 25 januari 2021

Logitrans multifatvändare erbjuder hög effektivitet och flexibilitet. Den hanterar många olika slags fat och tunnor i olika material och dimensioner både horisontellt och vertikalt. Formen på fatet/tunnan spelar ingen roll.

PMH International AB utökar med lyftvagnar från HOVMAND

den 1 december 2020

Det Ystadbaserade företaget med över 46 års erfarenhet av lyftlösningar är nu svensk agent för Hovmand lyftvagnar. Den danska familjeägda lyftvagnstillverkaren Hovmand A/S är med sina nära 50 års erfarenhet världsledande producent av lyftvagnar.

Resultat per sida:12244896
Sida av 1

Fakta om PMH International AB

Adress
PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Ystads kommun

Telefon: +46 (0)411-138 00

VAT nummer: SE5560352097

Anställda: 26

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Håkan Persson
Avdelning: PMH-Hallen
Telefon: +46 41113800

Niklas Håkansson
Telefon: +46 41113800

Sänd till en kollega

0.125