23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

MyNewArt för gudomliga tavlor

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Med ett allt större fokus på att våra bostäder ska kännas så hemtrevliga som möjligt är det vanligt att använda tavlor för att lysa upp tillvaron.

Med ett allt större fokus på att våra bostäder ska kännas så hemtrevliga som möjligt är det vanligt att använda tavlor för att lysa upp tillvaron.

För de som är på jakt efter den mest perfekta tavlan är det väl värt att uppmärksamma webbutiken MyNewArt. I den här butiken på nätet kommer man att förbluffas av de förträffliga tavlorna i ett flertal olika motiv och storlekar. Med de varma färgerna som fyller mästerverken kombinerat med den expertis som man definitivt förstår ligger bakom konstverken kommer en av dessa tavlor att bli ett utomordentligt tillskott till ens hem.

Konsten som pryder tavlorna hos MyNewArt varierar ganska stort när man börjar prata om motiv. Det kan vara tal om underbara abstrakta målningar som är fyllda till bredden av färger och mönster, men samtidigt kan det dessutom vara tal om tavlor med motiv, där några exempel är natur, djur och fiktiva varelser av olika slag. Alla dessa otroliga tavlor är målade av utländska konstnärer som verkligen vet var skåpet ska stå gällande expertis och erfarenhet.

För att få ett så unikt konstverk som möjligt använder sig MyNewArt inte av print eller digitala tryck av något slag. Istället är deras tavlor handmålade enda från grunden med oljefärg för att få det där utomordentliga djupet med levande färger som endast oljemålningar kan åstadkomma. Dukarna som målningarna tar plats på samt träramarna runtomkring är av hög kvalitet och kommer att se gudomligt vackra ut på ens vägg i hemmet.

När det kommer till storlek varierar det beroende på tavlan, men man kan säga att ett konstverk räknas som en ”stor tavla” om den har mått på minst 160 cm i bredd och 80 cm i höjd. Trots att det finns en specifik storlek för varje individuell tavla finns det mer spelrum med tanke på att tavlorna är handmålade från grunden. Det är därför fullt möjligt att beställa en tavla med andra mått än originalet så länge det inte överstiger 200 cm i höjd eller bredd.

De generösa villkoren är ännu ett skäl till varför MyNewArt har blivit så älskade som de är. Man behöver nämligen inte betala en enda krona i fraktkostnader oavsett hur stor tavlan är. Om det dessutom visar sig att tavlan i slutändan inte skulle passa på väggen har man tillgång till en full returrätt under 30 dagars tid. När man väl har beställt sin tavla skickas den även redan efter 2-4 vardagar, så man behöver aldrig vänta länge på att få sitt mästerverk. När tavlan väl är framme kommer den att dyka upp vid närmaste postkontor så att man enkelt och snabbt kan hämta upp tavlan utan besvär.

Om man har några frågor eller funderingar är det fritt fram att kika under fliken FAQ (Frequently Asked Questions) för att se om svaret på ens fråga redan finns tillgängligt. Man kan därtill kontakta MyNewArt genom mejl, och man kommer då att få snabba svar. Allt som allt kommer en tur över till denne webbutik säkerligen att förgylla ens dag.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.109