23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Skönhetslösningen för ditt avlopp

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Kanske har du aldrig föreställt dig att det fanns ett annat sätt att behandla bortfasningen av vatten till avloppet i ditt hem.

Kanske har du aldrig föreställt dig att det fanns ett annat sätt att behandla bortfasningen av vatten till avloppet i ditt hem. Kanske har det istället varit ett problem för dig under längre tid, men ingen lösning kommit fram även under de duschtimmar som sägs generera goda, ibland genialiska, idéer och genombrott. Till alla hemmafixares överraskning ska vi nu introducera en avloppslösning från Unidrain som vi verkligen tror på. Inte bara innebär dessa en lösning på gammal och trött design. Effekterna är praktiska med, och är en bidragande faktor till ditt och ditt hems välbehållna skick. Till att börja med bör vi tala om de avloppslösningar som sedan länge finns i majoriteten av duschar och tvättrum. Vi talar så klart om den centraliserade avloppsbrunnen mitt i duschkabinen eller duschrummet – inte alltid så praktiskt och definitivt ingen innovativ lösning rent estetiskt. Låt oss presentera den lösning som Unidrain avlopp kommit med.

Unidrain avloppsbrunn är den sofistikerade lösningen i din dusch
Istället för en centraliserad brunn för duschvattnet att rinna ner i har Unidrain kommit på sätt att uttrycka en viss sofistikation och stilkänsla som givetvis är ett komplement till alla egenbyggda duschar som årligen byggs av landets entreprenörer och så kallade hemmafixare. Genom att placera avrinningen intill väggen, och att antingen göra så i ett hörn eller längs en rak vägg, får vi en större effekt med mindre medel. Vi pratar om en liten stilfull detalj som förändrar ditt duschande för alltid – för visst är det så att duscharna på gym eller jobb inte är mer nytänkande än nödvändigt? Unidrain avlopp är inte enbart ett svar på en fråga om estetik i badrummet. Faktum är att den praktiska designen underlättar för konstruktionen för resten av avloppet och underhåller för hela dusch- och badrumsmiljön. Vanliga problem så som fukt och vattentäthet har även de funnit sin lösning. Genom att sätta golvbrunnen intill väggen har golvbrunnen nu enbart lodräta väggkanter som säkerställer ett vattentätt förhållande mellan vägg och avlopp.

Unidrain bidrar med planering för ett personligare hem
Vad sägs om avrinning genom en så kallad klassisk ram av galler? Ett galler i avlång form med runda hål som på äldre dar, eller en avlång ram med en lite mer dold funktion och där vattnet rinner till brunnen genom diskreta linjer? Väljer du att placera den fritt eller intill en front-, sid- eller bakvägg? Kanske till och med i en skarp kant? Eller en liten kvadrat i något fantastiskt mönster? Möjligheterna är så gott som oändliga, och därför kan det vara en bra chans att få till något lite extra som du kanske inte sett eller gjort förut. Passa på att vara kreativ, och vinn en lite mer personlig vardag som du och familjen kan vara stolta över. Det är ju, som sagt, i duschen som många av de allra flest kreativa idéerna kommer ifrån. Med hjälp av Unidrain kan du säkert vidga dina vyer och få inspiration till dina nästa VVS-projekt, och återupptäcka varför det är så att du just valt livet som entreprenör.

 

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.141