23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Drivknuten.se säljer Veidec-produkter

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Reservdelsgrossisten Drivknuten.se har nu tagit upp ett antal Veidec-produkter i sitt sortiment, som exempelvis Veidec 143 Multi Lock som är ett professionellt speciallim för drivknutar, drivaxlar och gängor.

När Drivknuten.se nu tar upp utvalda Veidec-produkter i sitt sortiment så blir de tillgängliga för såväl verkstäder, proffs som privatpersoner. Många av de produkterna är för bra för att enbart vissa ska ha tillgång till dem.

Ett välkänt problem är drivknutar och drivaxlar till vissa Volvo-modeller som måste limmas för att inte glappa i hjullagren. Om de inte limmas så kan ett knackande ljud uppstå, så Volvo limmar dessa redan från fabrik.

Vid byte är det svårt att få loss den gamla drivknuten eller axeln. Det är också därför Drivknuten.se både rekommenderar och säljer 143 Multi Lock som är en mediumhård låsning. Den ersätter därför också alla andra lim som tdigare sålts.

Veidec 143 Multi Lock är för universal användning som limning av drivknutar och drivaxlar, gänglåsning, rörtätning upp till < M80, flänstätning < 0,5mm och cylindrisk fastsättningar < 0,5mm.
Certifierad enligt DVGW (DIN EN 751-1) och NSF P1. och Green World-klassad. Har utmärkt kemisk tålighet och klarar temperaturer från -55C till +150C.

Säker för användare och miljö utan några myndighetskrav på utbildning eller läkarkontroller.

Priset hos Drivknuten.se är 499 kr inkl. moms före verkstadsrabatt.

Läs mer om limmet på Drivknuten´s hemsida: Drivknuten.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.125