23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny drivaxel till Volvo V60 D5 Hybrid

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivaxlar och drivknutar för den delen, är till olika Volvo-modeller en riktig djungel, men Drivknuten.se som är specialister på delar för drivlinan har lösningar till de flesta. Som denna axeln som endast passar V60 D5 Hybrid AWD.

Att det kan vara svårt att hitta rätt drivaxel eller drivknut till olika Volvo-modeller är ett känt faktum. Det var inte enkelt till modellerna från slutet av 90-talet då det fanns upp emot 50-talet olika axlar, och det har egentligligen inte blivit färre axlar, men skillnaden idag är varje axel passar betydligt mycket färre modeller. Som just exakt denna nytillverkade drivaxeln till Volvo V60 som endast passar en enda modell, motor och växellåda. Nämligen 163 hk motorn i V60 D5 Hybrid AWD med automatlådan TF80 från 2015 och nyare.

Detta är bara en i raden av helt nyframtagna drivaxlar till nyare Volvo-modeller från Drivknuten.se - och fler lär det bli.

Drivaxlen med artikelnumret DVO-623G kostar 2632 kr exkl. moms före verkstadsrabatt och finns nu på Drivknuten´s lager i Helsingborg.

Gå vidare till drivaxeln via länken: Drivknuten.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.079