23948sdkhjf

Ny drivknut till Hyundai

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se går oförtrutet vidare med nya drivknutar och drivaxlar. Med en ny drivknut till Hyundai Tucson och iX35 betyder det att företaget nu har över 75 olika drivknutar till Hyundai.

Drivknuten.se, som specialiserat sig på delar för drivlinan, presenterar ständigt nya drivknutar och drivaxlar, inte sällan till Volvo och Hyundai. Med den nya drivknuten OJ-HY-4124G till Hyundai Tucson och iX35 betyder det att Drivknuten.se nu har över 75 olika drivknutar enbart till Hyundai.

Varje modelltyp, karossversion, växellåda, tillverkningsmånad och emellanåt även motoreffekt innebär olika drivknutar. Det är inte enbart olika inre eller yttre splines, utan även olika antal kuggar på ABS-ringen - på samma bilmodell. Det kan även vara olika antal inre splines på samma bilmodell om det funnits olika tillverkare av drivaxlarna.

Den nya drivknuten OJ-HY-4124G passar Hyundai Tucson från 2004 till 2010 beroende på motoreffekt och iX35 från 2010 och nyare, men den passar enbart vissa modeller med automatlåda och andra med manuell växellåda, så ingenting är enkelt med Hyundai. Priset ligger inledningsvis på 952 kr exkl. moms före verkstadsrabatt. 

Se Drivknuten´s hemsida för vilka modeller den passar: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.144