23948sdkhjf

Nokian Tyres förnyar sina däcketiketter – Framhäver kvalitet från Norden

| Medlemsnyhet | Företag Nokian Däck AB

I början av 2019 kommer däcketiketterna på Nokian Tyres produkter att ha ett nytt utseende.

.Den nya etikettdesignen hämtar inspiration från den Nordiska naturen och visar både norrskenet och äventyr på snöklädda berg. Med den nya etikettdesign vill Nokian Tyres framhäva sin höga produktkvalitet, värderingar som företaget står för och löftet om sinnesro under alla förhållanden. De nya etiketterna med bilder är unika på däckmarknaden.

De nya däcketiketterna finns i olika utföranden som varierar mellan produkt och marknadsplats. Däck som inte kräver EU-märkning kommer att ha sex etiketter, alla med olika bilder. Dubbade premiumdäck kommer att ha tre etiketter med vintermotiv. Etiketten med EU-märkning för bränsleekonomi, våtgrepp och externt däckljud kommer att få ett nytt och arktiskt utseende.

Informationen på etiketterna kommer inte att förändras. Även i fortsättningen kommer etiketterna att ha all information som är viktig för både återförsäljare och konsumenter, till exempel däckdimension och lastkapacitet. Förnyelsen av etiketterna berör alla Nokian Tyres produkter för personbilar, SUV:ar och skåpbilar i kategorierna sommar-, vinter-, allround- och åretruntdäck.

De nya etiketterna ingår i Nokian Tyres mer omfattande förnyelse av varumärket som började tidigare i år. Varumärkets nya utseende avspeglar företagets långa historia, hållbara verksamhet och skandinaviska värden.

Mer information:

Antti-Jussi Tähtinen, Senior Vice President, Marketing, 
antti-jussi.tahtinen@nokiantyres.com , Tfn +358 10 401 7940

Twitter YouTube Facebook Linkedin Instagram 


Nokian Tyres är världens nordligaste däcktillverkare och ett av de mest hållbara företagen i världen. Vi erbjuder trygghet i alla körförhållanden genom att utveckla säkra och miljövänliga däck av hög kvalitet för personbilar, lastbilar och tunga maskiner. Vi är speciellt välkända för våra innovativa vinterdäck. I vår koncern ingår också däckkedjan Vianor, specialister på bilservice och däckservice. Nokian Tyres omsättning uppgick till cirka 1,6 miljarder euro år 2017 och antalet anställda är cirka 4 600. Nokian Tyres aktie noteras på Nasdaq i Helsingfors. Mer information finns på www.nokiantyres.se

Medlemsnyhet

Företag
Nokian Däck AB

Box 3002
195 03 Märsta
Sverige
Nokian Däck AB

Sänd till en kollega

0.088