23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DISAB presenterar en ny teknik på Eurocoke Summit

| Medlemsnyhet | Företag Disab Vacuum Technology AB

Varje år samlas befattningstagare inom kol- och stålindustrin på Eurocoke Summit. I år är DISAB på plats för att presentera sin unika lösning för hantering av extremt varmt material såsom aska och damm.

När Eurocoke Summit går av stapeln i Amsterdam finns DISAB på plats för att presentera sin unika lösning för hantering av aska och damm inom stålindustrin. Kraven som ställs på stål-och metallindustrin av slutanvändaren, myndigheter och kringliggande kommuner ökar när det gäller att ta fram en handlingsplan för de ska minska dammutsläpp. DISABs kompletta vakuumsystem är lösningen på problemet.

Mattias Pettersson, Teknikchef på DISAB, berättar, "Tack vare DISABs nya teknik kan man numera hantera upp till 600° varm aska, damm, gjutsand samt övriga heta material som bildas under produktionsprocessen. Det kraftfulla och helt automatiska vakuumsystemet har en uppsugningsförmåga på upp till 25 ton aska/damm per timme" avslutar Pettersson.

Genom att använda ett vakuumsystem minskar man risken för produktionsstillestånd inom stålindustrin. Det blir dessutom enklare och snabbare att ta vara på det materialspill som uppstår.

För mer information, besök www.disab.com eller ring 08-514 505 70.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Disab Vacuum Technology AB

Box 170
241 23 Eslöv
Sverige
Disab Vacuum Technology AB

Bilder och video

DISAB vakuumsystem klarar av att hantera material som är upp till 600 grader varmt.

Sänd till en kollega

0.111