23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Brigade hjälper dig att uppnå R46 kravet

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Varje år dödas hundratals människor, mest sårbara trafikanter som fotgängare, cyklister och motorcyklister i händelser med stora lastbilar

Brigade hjälper dig att uppnå R46 indirekt sikt kompatibilitet.

Varje år dödas hundratals människor, mest sårbara trafikanter som fotgängare, cyklister och motorcyklister i händelser med stora lastbilar. Dessa incidenter beror främst på att förare inte kan se andra trafikanter i blinda fläckar som finns i området omedelbart runt sina fordon.

För att eliminera detta infördes europeiska direktivet 2003/97/EG och 2007/38/EG. Dessa direktiv kräver att "anordningar för indirekt sikt" monteras på stora lastfordon över 3,5 ton för att observera trafikområdet intill fordonet som inte kan observeras genom direktsyn. Dessa kan vara konventionella speglar, kameraskärmar eller andra enheter som kan presentera information om det indirekta synfältet till föraren. Dessa områden är klass V (blinda området direkt bredvid och under passagerardörren) och klass VI (blinda ytan strax framför fordonet).

För att ersätta speglar med ett kamerasystem och uppnå direktiven måste R46 (UN ECE Regulation No 46) godkända produkter användas och överensstämma med fördefinierade installationsriktlinjer. Ett R46-godkänt kamerasystem kan användas istället för konventionella speglar för klass V och klass VI-områden.

Brigade Electronics har uppnått R46 överensstämmelse för flera kamerasystem inklusive Backeye®360 systemet, som alla kan användas i stället för en konventionella speglar för klass V och klass VI områdena.

Brigades Backeye®360 system är konstruerat för att hjälpa till vid låga hastigheter och ger föraren en heltäckande bild av fordonet i en enda bild på monitorn. Systemet blandar bilderna från fyra ultra-breda kameror för att skapa en enda bild i fågelperspektiv, vilket eliminerar blinda fläckar.

Att ta bort speglar och installera ett kameraskärmsystem eliminerar inte bara blinda fläckar, vilket förbättrar säkerheten för sårbara trafikanter, utan minskar också kostnaderna från skadade speglar och karosserier.

Upptäck mer av våra säkerhetsprodukter för kommersiella fordon på www.ferdfelt.se/brigade

För ytterligare information om Brigade, våra produkter och tjänster kontakta Agneta Ferdfelt 076-868 48 40 alt. agneta@ferdfelt.se

Om Brigade. Brigade Electronics grundades 1976 och är den globala marknadsledaren för backsäkerhet, synlighet och kollisionsundvikande produkter. Företagets rykte bygger på kvalitet och tillförlitlighet hos sina produkter och service och support. Brigadekoncernen är baserad i Storbritannien, har dotterbolag i USA, Tyskland, Frankrike, Italien, Nederländerna och Sydafrika och är i samarbete med över 50 specialistdistributörer över hela världen.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Sänd till en kollega

0.094