23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Entreprenadingenjör Kevin nominerad i Ung & Tung

| Medlemsnyhet | Företag Linotol AB

Som en av tre personer i Sverige är Kevin Cicek nominerad i 2019 års prestigefyllda kategori Ung & Tung. Kevin är 22 år och började på Linotol som entreprenadingenjör 2018.

Innan dess har Kevin jobbat extra som yrkesarbetare samt projektledare under tiden för sin utbildning till Byggingenjör vid Örebro Universitet. Kevin har drivit projekt i flermiljonersklassen på Linotol redan innan han tagit sin examen.

Under det senaste året har Kevin varit platschef på Linotols entreprenad vid Lidl´s nya lager i Örebro, ett projekt som omsätter 66MSEK och innehåller över 50 000 arbetstimmar. Komplexiteten i detta projekt är stor då beställaren är Tysk och önskar bygga efter Tyska normer och vi har Svenska regler att förhålla oss till. Kevin har skött detta med bravur och fått beröm av såväl beställare och övriga entreprenörer.

- Kevin är extremt ambitiös och målinriktad. En projektledningens Alexander Isak för att prata i fotbollstermer, säger entreprenadchef Wiktor Holstenson.
Vinnare koras på Betonggalan 21 nov i Stockholm, som har 10 års jubileum. Vinnare får mottaga en attraktiv Roger-statyett.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Linotol AB

Ramshällsvägen 9
602 38 Norrköping
Sverige
Linotol AB

Sänd till en kollega

0.11