23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Stäubli – kylning av elektronik

| Medlemsnyhet | Företag Colly Components AB

Absolut täthet är viktigt vid vätskekyld elektronik. Stäublis spillfria kopplingar är idealiska för att användas på kylkretsar då de garanterar långsiktig tillförlitlighet

Absolut täthet är viktigt vid vätskekyld elektronik. Stäublis spillfria kopplingar är idealiska för att användas på kylkretsar då de garanterar långsiktig tillförlitlighet. Det finns flera kollegor i branschen som kopierar vår teknik men de kan inte kopiera vår mer än 30 åriga erfarenhet av att tillverka kvalitetskopplingar för vattenkylning.

Klicka här https://www.staubli.com/en-us/connectors/quick-couplings/thermal-management/non-spill-railway-spt/  för att se en film som visar en kylapplikation från tågindustrin.

Den kompakta designen på kopplingarna gör det möjligt att enkelt integrera i er konstruktion. Kopplingarna kan enkelt applikationsanpassas då det finns flera olika material och tätningsmaterial att välja mellan för att fungera på olika vätskor och för olika temperaturer. Kopplingar kan fås med inbyggd toleranskompensering som gör det möjligt att använda kopplingarna där ihopkopplingen sker automatiskt, som tex vid rackmontering i elskåp eller i strömriktare.

Medlemsnyhet

Företag
Colly Components AB

Raseborgsgatan 9
Box 76
164 94 KISTA
Sverige
Colly Components AB

Sänd till en kollega

0.094