23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

70 inspektionspunkter och 61 sidor rapport

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

"Största inspektion hittills"

Saltängen har nyligen slutfört och levererat underlagen från sin största inspektion hittills. Detta för en kund i Mellersta Sveriges räkning. Det var en totalinspektion av det inre bränslesystemet med kedjetransportörer, cellmatare, skruvar och allt däremellan, såsom såll, spjäll m.m. Arbetet omfattade över 70 inspektionspunkter, resulterade i en 61 sidor lång rapport och en nöjd kund. I samband med inspektionen skedde även löpande underhåll vilket resulterade i att både akuta och mindre brister kunde åtgärdas direkt på plats av våra duktiga mekaniker och svetsare.

”Smart-Inspektion är skräddarsytt för att kartlägga och dokumentera system som utsätt för högt slitage. Detta med utgångspunkt att både spara resurser för kunden, som snabbt får kontroll på sina underhållsbehov och för miljön då vi på Saltängen ofta kan reparera och renovera den trasiga delen istället för att köpa nytt. Win/Win.” – Robert Ryderstedt, Kedjeansvarig. 

”Det är verkligen en kraftfull kombination vi på Saltängen tagit fram. Att samtidigt som vi sköter underhållet jobbar mina medarbetare med inspektion. De hittar och jag fixar, snabbt, smidigt och enkelt, precis som en bra tjänst ska vara.” – Alexander Olsson, Arbetsledare.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Sänd till en kollega

0.094