23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Elf sponsrar The Distinguished Gentleman's Ride (DGR) 2019

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

ELF, ett varumärke som tillhör Total, är stolta över att vara officiell sponsor för 2019 års The Distinguished Gentleman's Ride (DGR).

ELF, ett varumärke som tillhör Total, är stolta över att vara officiell sponsor för 2019 års The Distinguished Gentleman's Ride (DGR). Under 2018 års DGR åkte fler än 115 000 "gentlemen och -kvinnor" på klassiska och vintagemotorcyklar genom 648 städer i mer än 100 länder världen över, i syfte att samla in pengar till The Movember Foundation (aktiva för att bekämpa cancer och mentala hälsoproblem).

Vad är DGR?
The Distinguished Gentleman’s Ride grundades 2012 i Sydney av Mark Hawwa, en passionerad motorcyklist. Mark Hawwa beslöt sig för att lansera en temaåktur som ett sätt att bekämpa den ofta negativa stereotypen om män på motorcyklar och samtidigt föra samman nischade motorcykelsällskap. Han fick idén när han såg ett foto av skådespelaren Jon Hamm (Don Draper i Mad Men) på en klassisk båge i sin snyggaste kostym.

Idéen blev till verklighet genom ett årligt evenemang där människor kunde hylla konsten att se välvårdad ut när man åker på klassiska motorcyklar. Några år senare beslöt sig föreningen för att dra fördel av sin växande publik till att ge en djupare mening till den här rekreationsturen genom att samla in pengar och ingå partnerskap med Movember Foundation (aktiva i kampen mot cancer och mentala hälsoproblem). Under 2018 gav intäkter från The Distinguished Gentleman’s Ride mer än 6 miljoner dollar till dessa ändamål.

Hur fungerar det?
Kvinnor och män som kör alla typer av klassiska och vintagemotorcyklar kan vara med i 2019 års DGR, däribland caféracer, bratstyle, chopper, scrambler och klassisk scooter. För åkarna gäller klädkoden "snygg och proper". Efter registrering på gentlemansride.com väljer du vilken stad du vill köra i och vilket team du vill samla in medel för. Det här är stegen du måste följa för att bli en Distinguished Gentleman Rider.

Som ett förstklassigt smörjmedelsmärke beslöt sig ELF för att vara med där åkare är mer än välkomna att njuta av upplevelsen över hela världen genom att samla in pengar för ELF:s insamlingsteam. De som samlar in mest har chansen att vinna en kamera och bli ELF-AMBASSADÖRER under ett år! Det kan vara bra att veta att de som samlar in mest under insamlingskampanjen på DGR:s webbplats har chansen att vinna flera olika gåvor, däribland premiummotorcyklar.

Vad gör ELF här?
ELF är ett ikoniskt varumärke med en legendarisk historia, som är fast beslutna att uppmuntra motorcykelåkare, att sticka ut och visa passion och känsla när de kör motorcykel. Med den här filosofin i åtanke lyfter ELF fram ett exklusivt sortiment av smörjmedel, särskilt utvecklade för motorcyklar och scootrar: ELF MOTO. ELF har en anrik historia som tydligt delar passionen för motorcyklar och man vill uppmuntra varje motorcykelåkares självförtroende genom att bidra till en bättre körupplevelse på vägarna.

"Vårt nya sortiment av ELF-smörjmedel går helt i linje med våra värden och den kvaliteten vi alltid eftersträvar på våra produkter", säger Mathieu Soulas, VD för Lubricants. "The Distinguished Gentleman’s Ride är ett framstående evenemang som lockar tiotusentals passionerade motorcykelåkare. För oss är det ett utmärkt tillfälle att vara nära våra kunder genom ett evenemang som hyllar åkentusiasm och kärleken till motorcyklar."

"Vi är särskilt glada och stolta över att ett varumärke som ELF blir vår partner för The Distinguished Gentleman’s Ride 2019", kommenterar Mark Hawwa, grundare av DGR. "Vår åktur, som kommer att locka 125 000 deltagare i 700 städer världen över i år, är inte bara en dag för att hylla frihet och glädje. Den representerar också ett djupt engagemang för att hjälpa människor. Vi vill rikta ett uppriktigt tack till ELF för att de står vid vår sida under det här unika evenemanget, som har fått ett otroligt stort deltagande på bara sju år."

ELF och The Distinguished Gentleman’s Ride kommer att vara särskilt synliga i 15 städer världen över under 2019 års evenemang. De kommer att hälsa åkarna/supportrarna och ge dem chansen att ta med sig prestigefyllda gåvor som en av de 30 kamerorna hem, eller för de 20 mest generösa sponsorerna, en exklusiv skinnjacka i retrostil tillverkad i Frankrike.

Gemensamma marknadsföringsartiklar
Under 2019 lanserade ELF's marknadsföringsavdelning en plattform där textilprodukter i som tröjor, jackor och kepsar säljs. Dessa artiklar är till 100 % tillverkade i Frankrike och erbjuder kunder med höga krav, ett större utbud av högkvalitativa produkter.

Det nya partnerskapet mellan ELF och DGR var en utmärkt möjlighet till att fortsätta på den här inslagna vägen och därför lanserades en helt ny produktlinje, som bland annat omfattar nyckelringar, en kepsar samt en kollektion av mellansäsongsjackor. Mer information om detta finns på www.myelfstore.com.

Dessutom erbjuder ELF ett sortiment av kläder och tillbehör som återger varumärkets historia, i samarbete med The Distinguished Gentleman's Ride. En del av intäkterna doneras till föreningen och Movember Foundation.

Om du vill ha mer information om DGR klickar du här.

Vi hoppas att vi träffar er alla den 29 september 2019, var ni än är! Under tiden, följ oss gärna på Facebook (Unstoppable by Total) eller på Instagram @elflubricants.

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078