23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Enkelt att uppgradera extraljus till LED-ljus

| Medlemsnyhet | Företag KG Knutsson AB

Nu är det möjligt att förnya befintliga Hella Halogen-extraljus till moderna LED-ljus. LED-insatserna uppfyller de lagkrav som ställs och påverkar inte övrig elektronik. Smart och hållbart.

I Sverige finns det nära en halv miljon halogen-extraljus från Hella monterade på bilar och lastbilar som enkelt kan uppgraderas till LED-ljus. Extraljusen hjälper dig som förare att se bättre och längre. Med bra extraljus kan du undvika vilt på vägen och tidigare se fotgängare och cyklister utan reflexer.

Från Hella kommer nu LED-ljusinsatser, som enkelt och smidigt kan ersätta dina befintliga halogen-insatser i extraljusen på bilen. I alla modeller av Hella Rallye 3003 och Hella Luminator där det suttit en halogen-glödlampa går det att montera de nya LED-ljusinsatserna.

LED-insatserna uppfyller de lagkrav som ställs och tack vare högsta avstörningsklass påverkar de inte fordonets övriga elektronik. Istället för att köpa helt nya extraljus kan du nu enkelt uppgradera dina befintliga ljus till LED. Du tillför ny teknik och sparar både pengar och miljö. Smart och hållbart. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KG Knutsson AB

Hammarbacken 8
191 49 Sollentuna
Sverige
KG Knutsson AB

Sänd till en kollega

0.063