23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Uppkopplade, högpresterande konkrossar ger maximal drifttid

| Medlemsnyhet | Företag Sandvik Mining and Construction Sverige AB

Sandvik 800i-serien med uppkopplade konkrossar utökas nu med tre nya högpresterande modeller. Alla levereras med det nya Automation and Connectivity Systemet (ACS) som standard.

Konkrossarna i nya Sandvik 800i-serien har fått mekaniska uppgraderingar, uppkoppling, avancerad automation och ombyggnadsmöjligheter som ger hög prestanda, maximal drifttid och hög hållbarhet till lägsta möjliga kostnad.

De tre nya modellerna CH830i, CH840i och CS840i ger 800i-serien ett lyft och erbjuder pålitlig och intelligent krossning för gruv- och stenbrottsindustrin. Sandvik 800i-krossarna kan anslutas till My Sandvik så att arbetsledare och operatörer får information som gör det möjligt att direkt upptäcka förbättringsmöjligheter och öka maskinutnyttjandet.

Smartare automation
800i-serien är utrustad med den nya generationens Automation and Connectivity System (ACS) som standard. Systemet övervakar och optimerar kontinuerligt krossens prestanda och styr hela smörjsystemet, vilket bidrar till ökad drifttid och tillförlitlighet.

Starkare än någonsin
800i-serien har gjorts ännu robustare för att minska risken för kritiska fel och gör krossarna ännu driftsäkrare.

Uppkopplade konkrossar
Alla 800i-krossar levereras med nya generationen ACS och är anslutna till My Sandvik-portalen. Det innebär att arbetsledare och operatörer har tillgång till all nödvändig information de behöver för att kunna fatta välgrundade beslut. My Sandvik är åtkomligt via mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Säkrare och effektivare krossning
Slitdelar är bultade istället för svetsade så ett byte går 90 procent snabbare. Övertryckssystemet håller dammet ute och offlinefiltret ger renare olja och upp till fem gånger längre oljelivslängd. Längre drifttid och mer effekt med lägre energiförbrukning tack vare intelligent krossning gör 800i-serien till ett säkrare och hållbarare val.

Helt ny eller som ny
Modellerna i 800i-serien kan köpas som ett helt nytt system eller som en Sandvik Reborn-lösning där man ersätter den befintliga krossen och återanvänder befintlig kringutrustning och infrastruktur. En sådan plug and play-installation minimerar störningarna och maximerar produktiviteten, samtidigt som det innebär upp till 40 procent lägre kostnader jämfört med ett komplett krossystem.

SANDVIK 365
Med våra serviceavtal får kunderna säkrare drift, lägre driftskostnader och lång produktlivslängd, och kan utnyttja krossanläggningens hela potential 365 dagar om året. En tjänst som gör skillnad.

 

Medlemsnyhet

Företag
Sandvik Mining and Construction Sverige AB

Södra Järngatan 1
811 81 Sandviken
Sverige
Sandvik Mining and Construction Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062