23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sidostabila 24 lagers hjulgrävardäck nu hos Gripen Wheels

| Medlemsnyhet | Företag Gripen Wheels AB

Gripen Wheels kan nu erbjuda United 24PR TL FG Stelbelted -ett av de mest sidostabila hjulgrävardäcken på marknaden.

Hjulgrävare har ökat kraftigt i popularitet hos svenska maskinentreprenörer och enligt statistik så kommer försäljningen av dessa maskiner öka även kommande år.
Detta skapar ett stort behov av prisvärda utbytesdäck för dessa maskiner. Det är vi på Gripen Wheels inte sena att reagera på och för att möta kundernas behov har vi tagit hem ett mycket prisvärt hjulgrävardäck i 24 lager och med mycket god sidostabilitet. Nämligen United grävardäck FG 24PR TL Steelbelted. Gripen Wheels ägare och VD Pelle Fritzson betonar att stort fokus läggs på att hänga med i marknadsutvecklingen och förstå kundernas behov.

United grävmaskindäck har stålförstärkt stomme och är ett av de mest stabila däcken på marknaden. Stålförstärkningen ger extra skydd mot skador och punkteringar. De vinklade mönsterbommarna ger extra god kraft och rensar sig själva vid arbeten i lerigt och mjukt underlag. Gripen Wheels produktspecialist Göran Jeppsson menar att detta kraftfulla däck hanterar de tuffaste uppgifterna som en grävmaskin på hjul kan utsättas för. Däcket har en särskilt motståndskraftig gummiblandning mot skärande och vassa föremål och 45 mm mönsterdjup. Däcken tillverkas av Tutric, som även tillverkar Tianli skogsdäck.

Vi levererar dem med förstärkta HD fälgarn speciellt designade för grävmaskiner. Kantförstärkning och ventilskydd ingår. Fälgen finns i Volvo gul, Cat gul, svart, mörkgrå och silver.

 Våra hjul passar för följande maskiner: Atlas, Caterpillar, Doosan, Komatsu, Hidromek, Hitachi, Hyundai, Hydrema, JCB, Liebherr & Volvo m.fl. Speciellt framtagna fälgar i HD kvalitet med kantförstärkning finns i följande färger: Volvo gul, Caterpillar gul, mörkgrå, svart & silver. Övriga färger efter förfrågan.

United 24PR TL FG finns i följande dimensioner:

710/40-22,5 (700/45-22,5) 24PR TL FG (LS-2) UNITED

650/45-22,5 24PR TL FG (LS-2) UNITED

600/50-22,5 24PR TL FG (LS-2) UNITED

Medlemsnyhet

Företag
Gripen Wheels AB

Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Sverige
Gripen Wheels AB

Kataloger mm.

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063