23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Saferoad Sverige är stolt officiell partner till årets Rally

| Medlemsnyhet | Företag Saferoad Sverige AB

Med produkter som Deltabloc, trafikbuffert, avstängningsgrindar, byggstaket och Sila trafiksignaler bidrar man till säkerheten på arenaområdet, Saferoad Arena, och på specialsträcka 1 och 15.

– Samarbetet känns fantastiskt kul! Nu håller vi bara tummarna för att vädrets makter är med oss så det blir ett riktigt bra rally, säger Safeoads Erik Karlsson, vice affärsområdeschef Vägservice.

 Längs sträckan och på Saferoad Arena ställer Saferoad Sverige ut material för att höja säkerheten både för förare och publik.
– Det känns jätteviktigt att arbeta med säkerheten så klart, fortsätter Mikael Hernström, affärsområdeschef Vägservice. Rally Sweden har en slogan som lyder ”Rally towards zero” vilket vi självklart vill hjälpa till med.

Mikael Hernström och Erik Karlsson arbetar på Saferoad Sveriges affärsområde Vägservice och ansvarar för Saferoads depåer, uthyrning, vakt och lots, TMA och utställning och montage. Ett affärsområde som utökats och blivit större det senaste året.

Hur är känslan nu strax innan rallyt drar igång?
– Lite småstressigt så här med baraa några dagar kvar, allt måste ju vara klart på öppningsdagen, säger Erik.
– Det är ett roligt och spännande projekt som har tagit mycket tid och engagemang. Men det är absolut värt det. Att få vara med i ett sånt här stort arrangemang som Rally Sweden är hedrande, säger Mikael.
– Specialsträckan går under namnet Saferoad Arena, flikar Erik in stolt.

 Hur många medarbetare från Saferoad Sverige kommer att arbeta under rallyt?
– Vi har 7-8 personer som kommer arbeta på plats under rallydagarna, säger Mikael Hernström. Det ska byggas start och mål med kravallstaket på varje specialsträcka. Och så bygger vi upp Saferoad Arena på Travet i Karlstad.

Vilka av de här produkterna finns i Saferoad Sveriges ordinarie sortiment? Och vad brukar man använda dom till i vanliga fall?
– Allt material: Deltabloc, trafikbuffert, avstängningsgrindar, byggstaket och Sila trafiksignaler, finns med i vårt ordinarie sortiment. Produkterna används i vanliga fall på vägarbeten och vägbyggnationer för att skydda vägarbetare och trafikanter. Vägarbeten är utsatta områden där man behöver tänka extra mycket på säkerheten. Allt vårt material finns att köpa eller hyra. Runt om i Sverige har vi tio bemannade depåer, alla med det senaste sortimentet och kunnig personal, berättar Erik Karlsson.

Vilka är era största förhoppningar på årets rally?
– Att vi får en härlig publikfest och att det blir ett säkert och tryggt evenemang för alla inblandade, från världens bästa rallyförare till publiken ute i skogen och längs banan, säger Mikael Hernström.
– Jag hoppas att vädret bidrar till att det blir riktigt bra rallyfest i de Värmländska skogarna. Min förhoppning är också att evenemanget flyter på säkert och problemfritt. Och att både publik och förare får en riktigt härlig upplevelse, avslutar Erik Karlsson.

Vill du veta mer om vilka produkter du kan hyra hos Saferoad Sverige?
Klicka här: https://www.saferoad.se/vagservice/
> Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar med uthyrning

Medlemsnyhet

Företag
Saferoad Sverige AB

Volvogatan 2
731 36 Köping
Sverige
Saferoad Sverige AB

Bilder och video

Deltabloc, lyftsax, Saferoad Sverige, Rally Sweden, depå, uthyrningKravallstaket, säkerhet, uthyrning, depå\"Nu håller vi tummarna för att vädrets makter är med oss så det blir ett riktigt bra rally\", säger Erik Karlsson

Sänd till en kollega

0.063