23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ökad närvaro för räcken, RRS, i Stockholmsregionen!

| Medlemsnyhet | Företag Saferoad Sverige AB

”Saferoad Sverige RRS har en stark närvaro i Stockholmsregionen och hela Mälardalen. Det innebär att kunderna snabbt kan få rådgivning på plats inför sitt räckesprojekt” säger Ulf Sköld, affärsområdeschef RRS.

- Vi tar hand om hela räckesprojektet, från idé till offert och installation, berättar Jano Dib exportchef RRS. Vi är snabbt ute hos kunden för att se hur situationen ser ut och för att rådgöra vilken produkt som behövs.

På RRS erbjuder man lösningar för både stora och små projekt. Kunden kan även få hjälp med att reda ut vilka normer och regler som gäller för sitt projekt samt få priser så att kunden snabbt kan offerera jobbet. Tack vare Saferoad Sveriges omfattande verksamhet erbjuds även kringliggande tjänster som TA-planer, avstängningsmaterial, flaggvakter och dylikt för att snabbt och enkelt utföra säkra arbeten på kort tid.

Vad kan Saferoad erbjuda kunder i Stockholm och Mälardalen när det gäller räcken?
- Vi har bland det bredaste sortimentet av räcken i branschen, säger Jano Dib. Vi är rådgörande i hela projektet. Man kan tryggt vända sig till oss för att vara säkra på att få en bra lösning. Vi är lätta att nå och är snabbt på plats i Stockholm och hela Mälardalen. Ibland behöver produkterna anpassning eller specialtillverkning och det löser vi enkelt i vår egen verkstad.

Läs om Saferoads olika räcken här >

Finns det några nya spännande produktnyheter i sortimentet?
- Absolut, vi har vårt nya mitträcke Safeline M som är ett lättare räcke med ett större stolpavstånd (upp till c/c 6 m). Den är estetiskt tilltalande med en snygg eliptisk form, berättar Ulf Sköld.

- Vidare har vi även vårt nya Safeline R räcke, som finns i två varianter. Dels som ett N2-klassat vägräcke med rörprofil, som har en lägre arbetsbredd och ett större stolpavstånd (c/c 4 m), vilket gör det enklare och montera. Dessutom kommer Safeline-R som ett efterlängtat lågt H2-räcke med rörprofil. Det innebär att det till exempel blir en snyggare och smidigare övergång till broräcken och det blir också mer kostnadseffektivt samt miljövänligt, avslutar Jano Dib.

För frågor och offert på räcken, kontakta:
Jano Dib, exportchef RRS, Sollentuna:
070 109 28 89 eller jano.dib@saferoad.se

Johan Rosen, projektledare RRS, Sollentuna:
070 275 80 47 eller johan.rosen@saferoad.se

Ulf Sköld, affärsområdeschef RRS, Huddinge:
070 220 06 48 eller ulf.skold@saferoad.se

Johnny Jonsson, säljare RRS, Arboga:
070 365 77 07 eller johnny.jonsson@saferoad.se

Medlemsnyhet

Företag
Saferoad Sverige AB

Volvogatan 2
731 36 Köping
Sverige
Saferoad Sverige AB

Bilder och video

Räcke, RRs, SaferoadSafeline, Räcke, RRS, Saferoad

Sänd till en kollega

0.067