23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Från inspektion till leverans

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

"Målet är att vara proaktiva och arbeta med förebyggande underhåll samt att, där det är möjligt, föreslå förbättringar och uppgraderingar."

Under slutet av 2019 och början av 2020 fick Saltängen förtroendet att utföra inspektioner på både asfaltverk och betongstationer över hela Sverige. I veckan genomförde Saltängen ett kedjebyte på ett nyinflyttat mobilt asfaltverk i Östergötland. Kedjebytet föregicks av en inspektion som resulterade i att kunden beställde en ny kedja till sin skopelevator, renovering av skoporna i vår verkstad samt demontage av den gamla kedjan och montage av den nya.

”Syftet med en inspektion är att ge kunden ett bra underlag inför kommande renoveringsbehov för att minimera risken för oplanerade stillestånd och produktionsbortfall. Målet är att vara proaktiva och arbeta med förebyggande underhåll samt att, där det är möjligt, föreslå förbättringar och uppgraderingar.” – Henrik Vernqvist, Inspektionsansvarig.

”Riktigt roligt att vi nu även får hjälpa asfalt- och betongstationer att hålla koll på sina underhållsbehov. Med ny kedja och renoverade skopor är nu verket redo för ännu en säsong!” – Robert Ryderstedt, Kedjeansvarig.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Sänd till en kollega

0.063