23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Drivaxel till senaste generationen VW Transporter T6

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Specialisterna på delar till drivlinan, Drivknuten.se, fortsätter presentera nyheter på löpande band. Senaste nytt är en drivaxel till VW Caravelle, Multivan och Transporter med automatlåda från 2015 och nyare.

Reservdelsgrossisten Drivknuten.se som specialiserat sig på delar för drivlinan, är först ut på marknaden med många axlar som inte funnits tillgängliga sedan tidigare. Som exempelvis den nya drivaxeln till senaste generationena VW Caravelle, Multivan och Transporter från 2015 och nyare med DSG- och DCT-automatlådorna .

Drivaxeln som till specifikationen kan se ut som de till andra Transporter, men som har en helt annan inre drivknut, ett förstärkt lagerfäste och med det ett betydligt kraftigare stödlager.

Den nya drivaxeln har artikelnr. DVW-386G och passar enbart för höger sida. Sedan tidigare finns drivaxeln DVW-185S som även passar T5-modellerna med DSG-växellådan.

Priserna ligger inledningsvis på 3992 kr exkl. moms för höger sida och 2316 exkl. moms för vänster fram. Priserna är före verkstadsrabatt.

Läs mer om drivaxlarna på Drivknuten´s hemsida: Höger drivaxel Vänster drivaxel

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.078