23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Traktor power gör reklamfilm i samarbete med Gripen Wheels

| Medlemsnyhet | Företag Gripen Wheels AB

Hösten 2019 spelades en lantbruksfilm in av Gripen Wheels och BKT tires på Ranch of Sweden i Tystberga. Nu har traktor power i samarbete med Gripen Wheels gjort en reklamfilm av ursprungsfilmen.

I samarbete med traktor power gjordes en reklamfilm av den film som spelades in av BKT Tires och Gripen Wheels hösten 2019, för att skildra en av våra slutkunders vardag på lantbruket.

Filmen spelades in på Ranch of Sweden, där Stefan Ranch och Didrik Karlsson med hjälp av Gripen Wheels utrustat sin fabriksnya John Deere 9570R med dubbelmontage från Gripen Wheels.


Traktorn har Stocks dubbelmontage med 900/60R42 BKT AGRIMAX FORCE IF fram och bak.

Ideén med projektet föddes 2019.

Vi ville göra en film tillsammans med BKT, som åskådliggör en av våra kunders vardag och vad som är viktigt för denne i lantbruket. Projektet spikades och vi inväntade lämplig däckaffär för ändamålet.

Så i våras så gjorde Stefan Ranch och Thony Ljungh, Gripen Wheels affären som utrustarde Stefans fabriksnya John Deere 9570R med 900/60R42 BKT AGRIMAX FORCE IF fram och bak och planeringen kunde börja. Det var två riktigt roliga dagar på Stefan Ranchs gård i Tystberga utanför Nyköping, dit ett gäng från Gripen Wheels åkte för för att spela in en slutkundsfilm tillsammans med BKT.

Thony Ljungh från Gripen Wheels hjälpte Stefan till denna uppsättning hjul. Efter mätningar utförda av Piero Torassa, BKT och Thony Ljungh, bestämde man att lufttrycket kunde hållas nere på  0,5 bar, för att minska jordpackningen. Detta var möjligt eftersom traktorn endast ska gå i fält och med hänsyn till den last man kör på gården.
Det var fascinerande att se de dubbelmontaget. Traktorns bredd är mycket imponerande och denna syn ser man verkligen inte så ofta!

Stefan Ranch bor med sin fru Therese och sonen Didrik på Björksund Ridbacken Rättarebostaden, i Tystberga utanför Nyköping. Stefans huvudföretag är jordbruksföretaget Ranch of Sweden AB, i vilket man odlar grödor. Förutom att driva gården driver familjen också By Ranch AB, i vilket camelinaolja produceras – en 100% organisk kallpressad olja. Camelina, som odlas och förädlas av företaget, är en växt som tar funktionell mat till nästa nivå för dem som vill leva och äta sunt.  https://www.camelinaofsweden.se/

AGRIMAX FORCE är ett radialdäck som är särskilt framtaget för att ge högsta möjliga prestanda och effektivitet vid jordbruksarbeten med motorstarka traktorer. AGRIMAX FORCE är ett mycket bekvämt däck för både fältarbete och vägtransporter. Det klarar dessutom att växla mellan dessa båda arbetsuppgifter utan att däcktrycket ökas.

BKT-däcken och hjulen som var monterade på traktorn passar Stefan och familjens behov perfekt och med det låga lufttrycket skyddas jorden och grödorna

Först och främst vill vi tacka Stefan och Didrik Ranch för att de ställde upp på att delta i filmprojektet och som tog emot oss på sitt lantbruk och i sitt hem.

Vi vill även rikta ett stort tack till BKT för att de antog sig detta projekt och reste med ett helt team från Itallien, för att filma och intrvjua.

Tack också till vår säljare Thony Ljungh som genomförde affären och som med sin kunskap och erfarenhet tar hand om våra kunder på bästa vis.

Slutligen tack till traktor power!

Medlemsnyhet

Företag
Gripen Wheels AB

Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Sverige
Gripen Wheels AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.109