23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vägservice – en helhetsleverantör till ditt vägarbetsprojekt

| Medlemsnyhet | Företag Saferoad Sverige AB

Saferoads affärsområde Vägservice är en helhetsleverantör inom trafikavstängning, som erbjuder full service och ett brett sortiment av bland annat skyltar och arbetsfordon.

På Saferoad Sveriges 18 uthyrningsdepåer runt om i Sverige får kunder hjälp med allt som behövs i sitt vägarbetsprojekt, som att hyra skyltar och arbetsfordon eller få hjälp med allt från TA-planstadiet till färdig utställning.
– Vi tar hand om alla delar kring vägarbetsprojektet, säger Mikael Hernström affärsområdeschef på Vägservice. Fixar med tillstånd, planering, dokumentation, service och underhåll, tillhandahåller utbildade vakter och alla fordon som behövs i projektet. Vi är flexibla och erbjuder den lösning som passar bäst för ändamålet.

Saferoad blir ofta engagerad redan i projektstarten och har då möjlighet att tillsammans med kunden skapa de bästa förutsättningarna för projektet genom att bidra med rådgivning och upplägg kring de olika delarna som är aktuella.
– Då kan kunden kan koncentrera sig och satsa på sin kärnverksamhet istället, eftersom vi är en rådgivande helhetsleverantör som tar hand om alla delarna i projektet. Det gynnar alla parter; beställaren, kunden, vi som uthyrare och tredje man, säger Christian Claesson, affärsutvecklare på Saferoads affärsområde Vägservice.

"Hos oss får man snabb hjälp"
Till Saferoad vänder sig företag som behöver hjälp med alla möjliga typer av arbeten som till exempel schaktgrävningar för byggen, vatten och avlopp, fibergrävningar, asfaltering och såklart allt inom vägunderhåll.
– Vi har egna väghållningsfordon på våra depåer som vi kan disponera med korta ledtider vilket gör att vi snabbt är på plats. Eftersom vi finns hela i Sverige kan vi lätt förflytta material och resurser till de ställen där det behövs, det är en stor fördel, säger Erik Karlsson, vice affärsområdeschef Vägservice.

Tillsammans med Saferoads övriga affärsområden: Skylt och Teknik, Belysning och Räcke är Vägservice en komplett leverantör av trafiksäkerhetsprodukter och jobbar med allt från produktförsäljning, och lokalt utförda tjänster till stora integrerade projekt.
– Saferoads Sveriges styrka är bolagets olika affärsområden. Behöver kunden ett räcke, en byggskylt, en portal eller ett specialfundament, så fixar vi det, säger Christian. Vi är starka, vi har erfarenhet, vi har bredden och kompetensen. Hos oss får man snabb hjälp. Vi vill vara kundens första val.

Läs om de tjänster som Saferoads affärsområde Vägservice erbjuder här >
Här hittar du adresser till Saferoads 18 uthyrningsdepåer >

Vad kan vi hjälpa dig med?
Välkommen att höra av dig:
Mikael Hernström +46 72 504 64 85, mikael.hernstrom@saferoad.se
Erik Karlsson +46 70 388 93 00, erik.karlsson@saferoad.se
Christian Claesson +46 70 291 40 60, christian.claesson@saferoad.se

Medlemsnyhet

Företag
Saferoad Sverige AB

Volvogatan 2
731 36 Köping
Sverige
Saferoad Sverige AB

Bilder och video

Skyltar; depå;SaferoadSkyltar; depå; Saferoad; uthyrningSila trafikljus; portabelt trafikljus; saferoad; uthyrningDepå Saferoad; slirstock, uthyrning; Saferoad

Sänd till en kollega

0.078