23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upptäck cyklister och gångtrafikanter i tid!

Upptäck cyklister och gångtrafikanter i tid med nya Ultrasonic SideScan®Flex från Brigade och Ferdfelt!

Vi är glada över att kunna lansera SideScan®Flex. 4-sensorsystemet som kan monteras på sidan av ett fordon för att upptäcka föremål i närheten av det blinda fältet, där cyklister eller fotgängare annars kan bli oupptäckta.

SideScan®Flex är en vidareutveckling av det vanliga SideScan®-systemet, vilket gör det möjligt för operatören att välja mellan fyra detekteringskonfigurationer (Ställs in vid installationen), var och en med olika detekteringsavstånd och hörbara och visuella varningar. Dessutom har SideScan®Flex ett ökat maximalt detekteringsområde på 2,5 meter.

När vi utvidgar vårt produktsortiment av SidScan® erbjuder vi fler varianter som ger förare mindre överbelastning och stress samtidigt som vi fortfarande ger möjlighet att upptäcka utsatta trafikanter när de arbetar i låg hastighet. En visuell och hörbar varning aktiveras när ett objekt har upptäckts, vilket kräver åtgärder.

Oavsett vilket land du arbetar i, är Brigades teknologi integrerad för att skydda alla trafikanter. Vänligen kontakta oss för att ta reda på mer om hur vårt sortiment kan hjälpa dig att förhindra kollisioner och rädda liv.

Alternativt kan du besöka www.brigade-electronics.co.uk för att se hur ditt specifika fordon kan dra nytta av våra säkerhetslösningar.

För mer information om Brigade, kontakta Agneta Ferdfelt076-868 48 40 eller på agneta@ferdfelt.se

 

Ferdfelt Trading AB
Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563030492

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.127