23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vredestein introducerar ett nytt traktordäck.

| Medlemsnyhet | Företag Apollo Vredestein Nordic AB

Nya Vredestein Traxion 65 minskar ljudnivån i hytten med 29%.

Vredestein introducerade ett nytt traktordäck på Agritechnica: Vredestein Traxion 65. Traxion 65 är efterträdaren till det populära Traxion+ och innehåller ny teknik som är härledd från utvecklingen av VF-flaggskeppsdäcket Traxion Optimall. Grunden för utvecklingen av mönsterkonstruktionen är det beprövade Traxion-konceptet med den välkända rundade klackformen.

Bättre komfort

Den extra stora kontaktytan i mitten av Traxion 65 ger kontinuerlig vägkontakt för bekvämare körning. Eftersom buller i hytten och vibrationer allt oftare ses som de främsta komfortfaktorerna bland traktorförare bestämde sig Vredestein för att testa ljudnivån i hytten för sina däck jämfört med en av sina främsta europeiska premiumkonkurrenter. Vid testet som utfördes vid en RDW-testbana (ISO-certifierad enligt ISO10844:2014) var ljudnivån i hytten upp till 29 % lägre än för premiumkonkurrenten. Den här exceptionellt låga ljudnivån ger traktorförare bättre komfort när de använder Traxion 65. Buller vid körning, vilket är viktigt för samhällen där jordbrukstrafiken ofta passerar genom befolkade områden, testades också och det var 22 % bättre.

 Greppzon

Nya Traxion 65 har alla fördelar med det populära Vredestein Traxion+-däcket, som tvärgående och icke-parallella klackar på utsidan av mönstret. Det ger utmärkt grepp och självrengöring, särskilt för tyngre jordtyper.

 Längre livslängd

Förutom enastående komfort och grepp har Traxion 65 minst 30 % längre livslängd jämfört med andra premiumkonkurrenter tack vare den unika slitbaneblandningen och klackytan i mitten.

De populära storlekarna 650/65R42 och 650/65R38 med motsvarande framdäcksstorlekar förväntas vara tillgängliga på marknaden hösten 2020.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Apollo Vredestein Nordic AB

Flöjelbergsgatan 18
431 37 Mölndal
Sverige
Apollo Vredestein Nordic AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.14