23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

En förpackning som gör skillnad

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

För oss på TOTAL är kundnöjdhet högsta prioritet och vi strävar kontinuerligt efter att förbättra våra produkter och våra tjänster. Som ett resultat av detta arbete, har vi lanserat ”The New Lub Project”.

Alla som har hanterat en 5L dunk med motorolja vet att det kan vara svårt att fylla på eller byta olja, utan att spilla. Många är vi som har försökt och sedan misslyckats. Till att börja med är det en ansenlig vikt som ska hanteras, vilket onekligen kan sätta käppar i hjulet för en del. Det kan också vara ett trångt utrymme där man befinner sig när oljan ska fyllas på och det är knappast optimalt när man ska försöka få alla droppar att hamna rätt. Men det är inte bara påfyllningsmomentet som kan vara knivigt. Oljedunken ska också hämtas där man har valt att förvara den. För att sedan bäras bort till platsen där man har fordonet. Även detta moment kan vara förenat med risker för den som anser att varje droppe räknas. 

Hur kan Totals nya förpackningar göra detta moment lättare tänker du då kanske? Har Total lanserat en ny förpackning som på något magiskt sätt tar bort oljans vikt samtidigt som det blir omöjligt att spilla? Njae, inte riktigt men våra nya och omarbetade förpackningar är definitivt en bit på vägen. Se några exempel här nedan på hur våra förpackningar har blivit optimerade för en bättre kundupplevelse:

Lättare att transportera

Vikten på de nya förpackningarna är reducerad med 15%, vilket gör det avsevärt lättare att bära förpackningen.  

Mer bekväma att hantera

Handtaget har gjorts om och optimerats för att vara mer ergonomiskt. Både handtagets position och dess form har omarbetats för att göra förpackningen enklare att greppa och att bära.

Mindre spill

Till och med korken har blivit omarbetad på våra nya förpackningar. Korken på Totals mindre förpackningar är nu optimerad för att att göra det lättare att fylla på oljetråget när man byter eller fyller på olja. Med andra ord, mindre risk för spill.

Reducerad miljöpåverkan

Eftersom vi använder oss av en mindre mängd material för att framställa våra förpackningar, minskar vi påverkan på miljön med dessa nya förpackningar. I jämförelse med produktionen av våra tidigare förpackningar, innebär produktionen av de nya förpackningarna en CO2 reduktion på 26 000 ton.

“Vi är väldigt glada över lanseringen av The New Lub Project. Främst för att projektet innebär att vi kan erbjuda ännu bättre produkter till våra kunder och göra deras vardag lite enklare, men också för att det är ett projekt som går helt i linje med vår ambition om att minska den påverkan vår verksamhet har på miljön säger Tommy Söderberg, försäljningschef Total Sweden.

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.095