23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lyckad testdag för skrotbilsrejset

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Testdagen för skrotbilsrejset kunde inte fungerat bättre. Drivknutens snygga och välpreparerade BMW 520i E60 gick som ett klocka och grabbarna hann avverka mellan 120 och 130 varv på Ljungbyheds Motorbana.

Testdagen inför det framflyttade Skrotbilsrejset som arrangeras av MOM Events & Förarcoaching på Ljungbyheds Motorbana, kunde inte gå bättre för Drivknuten´s välpreparerade BMW 520i. Mellan 120 och 130 varv hann gänget på Drivknuten.se med innan testdagen flaggades av. Då hade de flesta av de 19 bilarna som anmält sig till testdagen antingen gett upp, havererat bilen eller helt enkelt varit nöjda och åkt hem.

Drivknuten´s BMW fick därför åtskilliga varv utan bilar på banan för att testa och utvärdera. Några små förbättringar ska göras inför 5-timmars racet som körs den sista oktober.

Drivknuten.se har haft en otrolig hjälp av mekanikerna Edvin, Nikola och Vedran, men även från sponsorer och samarbetspartners som R-Tech Solution och Märkesdemo i Helsingborg med Jonas Thelander i spetsen.

Drivknuten.se hade även lagt till alla sponsorer och samarbetspartners till både Drivknuten och GTRacing.se för att passa på att tacka för samarbetet och fylla bilens plåtyta.  Där återfanns även företagen: Nordwall MarinPSI Motor ABComposite Design SwedenFerritaGET Logistic Inc.Upplandsbro TransportCarlinkment.se och Act Local.

Läs mer på Drivknuten´s blogg

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.094