23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Världens största sortiment av drivaxlar till Volvo..!

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se har med hjälp av Carlinkment.se kunnat koppla exakt rätt drivaxlar till närmare 1,1 miljoner Volvo-bilar i Sverige. Totalt finns nu drygt 250 olika drivaxlar till Volvo i Drivknuten´s sortiment - enbart för den svenska marknaden.

Drivknuten.se har nu världens i särklass största sortiment av drivaxlar till Volvo! Enbart för den svenska marknaden finns nu drygt 250 olika drivaxlar till Volvo. Av dessa är ett 70-tal är helt nya axlar som inte funnits på marknaden tidigare. Många av dessa har Drivknuten.se varit tvungna att starta tillverkning av själva för att kunna lagerhålla.

Carlinkment.se har kodat in samtliga personbilar i Sverige med ett åttasiffrigt id-nummer som kopplats till rätt delar för exakt den aktuella bilen.

Drivknuten.se har sedan Carlinkment numren var klara börjat att koppla rätt bil till rätt delar i sitt sortiment. Nu är alltså hela det omfattande arbetet klart och kategorin av Volvo-bilar är matchade till rätt drivaxlar, men samtidigt även också rätt drivknutar, mellanaxlar, stödlager och t.o.m. ABS-ringar i de fall dessa gått att identifiera.

Drivknuten.se är nu klara med delar för drivlinan för samtliga Volvo-bilar från slutet av 90-talet och fram t.o.m. årsmodell 2020. De har nu även påbörjat det mödosamma arbetet med att koppla rätt drivaxlar till övriga bilmärken.

Drivknuten.se vet nu tack vare Carlinkment-numren dessutom exakt hur många bilar som finns på den svenska marknaden av respektive modell utifrån motorkod, växellåda, chassibrytningar etc, vilket ger en fingervisning om hur många reservdelar för varje modell som kommer att behöva lagerföras både idag och i framtiden.

Här är ett litet urval av Drivknuten´s helt nya Volvo-axlar: Drivknuten.se

Länk till Carlinkment: Carlinkment.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.105