23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Garanterat rätt delar till 2,5 miljoner bilar

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se har nu tack vare Carlinkment-tjänsten kopplat rätt delar för drivlinan till två och en halv miljoner bilar. Över 1,1 miljon svenska Volvo-bilar var rätt kopplade förra veckan och nu kopplas andra bilmärken på i rask takt.

Drivnuten.se som specialiserat sig på delar för drivlinan,  har tack vare de unika Carlinkment-numren kunnat matcha exakt rätt delar för 2 miljoner bilar och kan därigenom garantera att det då alltid blir rätt reservdel. Hela grunden i Carlinkment-sytemet bygger på att ta bilen till reservdelen istället för tvärt om. Carlinkment har "tvättat" alla fordonsuppgifter och fordonsfakta på samtliga 6,3 miljoner svenska regnummer som är länkade från Transportstyrelsens bilregister. Därför ska samtliga biluppgifter i Drivknuten´s system nu ständigt vara uppdaterade och så riktiga det bara är möjligt.

Symbolen "100% Garanterat Rätt Del" kommer upp på alla de delar för drivlinan som är kopplade via systemet, och de blir fler och fler för varje dag.

För mindre än en vecka tillbaka så var 250 olika drivaxlar garanterat rätt matchade till 1,1 miljoner svenskregistrerade Volvobilar mellan årsmodellerna 2000 och 2020. Innan Volvobilarna var drygt en halv miljon bilar av flera olika fabrikat rätt kopplade och under senaste veckan har ytterligare en halv miljon bilar tillkommit.

I samband med att Drivknuten.se matchat rätt drivaxlar till bilarna har det även följt med koppling till rätt drivknutar, mellanaxlar, stödlager och t.o.m. ABS-ringar i de fall dessa gått att identifiera.

Prova ett regnummer till Volvo på hemsidan: Drivknuten.se

Läs mer om de unika Carlinkmentnumren på hemsidan: Carlinkment.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.094