23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Möjligheterna många med Manitous teleskoplastare

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Manitou fortsätter leverera topputrustning efter mer än 50 år i branschen. De är nu världens ledande leverantör av bl.a. teleskoplastare. En anläggningsmaskin som idag får upprepade positivt omdöme.

En teleskoplastare är en mångsidig maskin som kan användas i många olika branscher. Allt från att lasta- och lossa gods, röja snö och förflytta lastmassor med mera. Med flera olika slags redskap som gör maskinen mycket flexibel och kan vara en bra hjälp vid många olika uppgifter. Detta görs genom montering av det specifika redskap som krävs för den uppgift som finns framför en. Den franska teleskoplastaren från Manitou är inget undantag, genom att de är världens ledande leverantör av maskinen. Därför har Manitou konstruerat fyra olika modeller av teleskoplastare som är speciellt utrustade för ert specifika behov. Teleskopmaskinera finns inom olika områden och har fått namnen ”Construction”, ”Industri”, ”Rotation” och ”Heavy loader”. Till de olika teleskopmaskinerna finns dessa olika redskap som nämns, där maskinerna kan anpassas efter behovet. Det finns också olika modeller av dem p.g.a. allas olika behov, - där lyfthöjd, räckvidd och kapacitet är exempel på skillnader som finns där mellan. Hos Manitou finns det extrautrustning som förbättrar er upplevelse med den. Allt för att arbetet kan utföras professionellt av alla.

Positiva omdömen
Manitous teleskoplastare får ett stort antal av positiva omdömen från nuvarande köpare. Där ägarna är nöjda över att de kan göra ett svårt arbete enkelt. Istället för att betala stora pengar för en lyftkran kan de nu istället montera ihop det själva. Manitou ger även möjligheten för en maskin med personkorg som gör att personen kan nå upp till höga höjder. Arbetet blir smidigare för dem. Detta gör att ni kan använda dem som ett komplement till era nuvarande maskiner eller helt som ersättning. Upprepande gånger nämns Manitous teleskoplastare som en stor tillgång till arbetet, genom att den kan lyfta tunga laster både vågrätt via marken men också lodrätt till höga höjder. Manitous teleskoplastare kan göra saker som är mänskligt omöjligt så som att bära flera ton, lyfta upp till 32 m höjd eller köra vid terräng. Det finns en teleskoplastare som till och med är utrustad för att militären ska kunna använda den. För att öka tryggheten och stabiliteten vid höga höjder har vissa modeller även ett extra utrustande stöd som är lätt utfällda.

Miljövänliga valmöjligheter med Bi-Energy
På en av Manitous teleskoplastare finns det även möjlighet för att få en eldriven maskin med Bi-Energy, speciellt tillverkad för de företag som arbetar på platser där miljön sätter begränsningar på utsläppen. Anker Lemvig, Business manager hos Scantruck AB säger att efterfrågan för miljövänliga maskiner har ökat, och därför har Manitou helt rätt när de skapar denna maskin. Denna enhet av Bi-Energy är transportabel och den har en lägre driftkostnad. Annars går de på diesel.

Som mark- och anläggningsentreprenör bör ni vända ett öga mot Manitous teleskoplastare för att se om en av deras modeller passar ert företag.
Kontakt:
Scantruck AB
Metallvägen 61
195 72 Rosersberg
Web: https://www.scantruck.se/
Tel: 020 – 10 50 10

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078