23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nöjd kund

| Medlemsnyhet | Företag Saltängens Mekaniska Verkstad

”Trots snabba puckar arbetar vi på Saltängen alltid med säkerheten i fokus."

Saltängen fick förtroendet av en kund i södra Sverige att utföra montage av kedjor till timmerintaget. Totalt monterades 10 kedjor med en sammanlagd längd på 2 740 meter och 18 000 länkar. Utöver kedjemontaget ingick även byte av slitlister och drivaxeln som fick en helt ny lösning med fastsättning av kedjehjul. Se nöjd kund nedan:

”Arbetet skulle ha utförts under höststoppet men storstoppet kortades ner till endast en vecka och senarelades. Leverantören Saltängen var snabbt med på banan och ställde om sin planering från att utföra detta under två veckor till att i stället få allt klart vid fyra tillfällen. Det också jättebra att inmatningstransportörerna nu försetts med betydligt bättre och slitstarkare material än tidigare vilket förbättrat vår arbetsmiljö” – nöjd kund.

”Trots snabba puckar arbetar vi på Saltängen alltid med säkerheten i fokus. Vi arbetar aktivt med både riskanalyser och uppföljning av tillbud. För vi vet att, om man känner sig säker på arbetsplatsen utförs ett bättre arbete.” – Robert Ryderstedt, Kedjeansvarig.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Saltängens Mekaniska Verkstad

Järngatan 25
602 23 Norrköping
Sverige
Saltängens Mekaniska Verkstad

Sänd till en kollega

0.063