23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny produkt: strålkastarkrona Högmast!

| Medlemsnyhet | Företag Saferoad Sverige AB

Strålkastarkrona Högmast hjälper till att belysa mörka områden i t ex en hamn, ett köpcentra eller ett industriområde.

Strålkastarkrona Högmast är en av Saferoads nya produkter som ska hjälpa till att belysa mörka områden. Ljuset sprids effektivt runt om masten via en infästning i toppen där upp till sex stycken strålkastare kan monteras.

”Vi har tagit fram den här produkten för att uppdatera vår tidigare strålkastarkrona, denna är anpassad efter dagens behov med montage av LED-strålkastare ”, säger Per Andersson affärsområdeschef Belysning och fortsätter:

”Strålkastarkronan är runtomstrålande istället för andra modeller som har alla strålkastare riktade åt samma håll. Det gör att den passar bra på till exempel parkeringar och industriområden.”

Kronan monteras på en 15-24 meter hög Högmast. Den hjälper till att belysa området på ett effektivt sätt – i t ex en hamn, ett köpcentra eller ett industriområde.

Det är Per, tillsammans med Rickard Ekdahl, stålkonstruktör och Jonas Besev, säljare som arbetat med att ta fram kronan. Alla arbetar på Saferoads affärsområde Belysning. 

”Högmasten är en välkänd produkt som vi haft i sortimentet länge och vi har anpassat strålkastarkronan så att den passar den befintliga masten” säger Per.

Produkten finns nu för beställning, kontakta säljavdelningen om du vill veta mer >

Per Andersson, Rickard Ekdahl och Jonas Besev på affärsområde Belysning har arbetat med att ta fram kronan till nya Strålkastarkrona Högmast.

Medlemsnyhet

Företag
Saferoad Sverige AB

Volvogatan 2
731 36 Köping
Sverige
Saferoad Sverige AB

Sänd till en kollega

0.284