23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bitcoin, 2020 års bästa investering?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Än är inte 2020 slut, du hinner med några investeringar till. Den stora frågan är vad pengarna ska satsas på. Det bör vara nåt som har framtiden för sig, nåt stort och globalt som alla kommer att vilja ha i sin ägo.

För dig som håller på med Daytrading så kan en bra satsning vara att köpa bitcoins, den största digitala kryptovalutan i världen. Nu när pengar är på väg bort i samhället och allt fler väljer att använda kort och swish och liknande så kommer ju tankarna osökt in på bitcoin. Ska man köpa någonting, vad det än må vara, så vill man ju att värdet på det man köper ska bevaras och helst öka. Det får man genom att köpa något som omsätts i stora volymer varje dag, något som det alltid finns köpare till om man behöver sälja.
Att köpa Bitcoin 2020 kan bli ditt livs bästa affär.

Utveckling för bitcoin de sista 10 åren
I mars 2010 var priset för en bitcoin 0,003$, dvs, i runda tal 2,5 öre i svenska pengar. Nu i december 2020 är priset cirka 162 000:- SEK En helt otrolig uppgång under dom cirka 11 år som gått sedan starten 2009. Under 2017 nådde kursen rekordnivåer men kollapsade i slutet av året och en stor del av värdet försvann. Men kursen har sakta repat sig och är nu uppe på dom nivåerna igen.
Nu under 2020 när coronaviruset har härjat så sjönk kursen betydligt i mars månad, men har nu hämtat sig och är nästan uppe på all time high igen.

Utvecklingen för bitcoin de nästkommande 10 åren
Det är ju omöjligt att säga något om framtiden för bitcoin, det kan ingen göra. Men man kan dra slutsatser av historien och applicera den på framtiden. Historiskt sett har alltid kursen fortsatt uppåt även om det då och då varit mer eller mindre kraftiga kursnedgångar. Att köpa bitcoin vid nedgångar och spara dom för lång tid kan vara klokt. Månadsspara genom att köpa bitcoin är också en bra strategi. Då kommer man att köpa både i nedgång och i uppgång vilket ger en stabil genomsnittskurva. Dock får man inte chansen till stora förtjänster på det sättet, utan då måste man köpa och sälja mer efter kursutveckling och förväntningar om framtiden.
Bitcoin som digital kryptovaluta är nog här för att stanna. Vi kommer att acceptera den som betalmedel i och med att vanliga papperspengar snart är borta. Så det är bara att börja lära sig hur det fungerar att investera med hjälp av bitcoin, många andra kommer också att göra det.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063