23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nytt samarbete mellan Total Nordic och KG Knutsson

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

Total Nordic blir ny huvudleverantör av smörjmedel till KG Knutsson.

Försäljning av smörjmedel har länge varit en viktig del i KGK:s verksamhet, och samarbetet med Total Nordic är ett stort steg i det totalkoncept som tagits fram för KGK:s framtida fokusområde. Samarbetet innebär att, Total Nordic blir huvudleverantör av smörjmedel, för KGK:s affärsområden; Bilhandel, Lastvagn/buss och OFF-highway, samt för verkstadskedjan Autoexperten.

"Ett bra smörjmedel är viktigt för att din bil ska må bra och leva länge, och jag ser en enorm potential i det här samarbetet”, säger Anders Nilsson som är affärsenhetschef för KGK Verkstad. 

Steen Burchardt, som är Nordic Lubricants Manager för Norden hos Total Nordic, ser med glädje fram emot att påbörja samarbetet:

"KGK är en ideal samarbetetspartner för Total i Sverige och vi betraktar detta som en språngbräda för att stärka vår gemensamma position i Norden. KGKs stora erfarenhet och enormt starka närvaro i marknaden harmonierar väl med Totals långa historik och vår ambition att bygga långsiktiga relationer, säger Steen Burchardt

Vill du läsa mer om samarbetet mellan Total Nordic och KG Knutsson? Gå till Totals hemsida

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Sänd till en kollega

0.062