23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

 Eliminera blinda fläckar med högupplöst teknik!

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Brigades senaste tillskott är Backeye®360 HD, vilket ger förare en tydlig och skarp bild tack vare den nya högupplösta specifikationen.

Att hantera blinda fläckar på fordon har varit ett viktigt inslag i vår forskning och även om speglar och back-kameror kan hjälpa, kan föraren fortfarande inte se allt i fordonets väg.

Olyckor orsakade av blinda fläckar fortsätter att vara ett problem. Blinda fläckar en ledande orsak till dödsfall hos fotgängare och cyklister och ansvarar för 80% av allvarliga cyklistolyckor inom 20 meter från en korsning.

Minska kollisioner och hjälpa förare

Vår senaste undersökning av förare, åkeriier och annan branschpersonal fann att mer än hälften var överens om att fordonskameror förbättrade förarens beteende och minskade incidentrapporter. Dessutom sa 29% av de tillfrågade att personskador hade minskat, medan 32% hade sett en minskning av försäkringskostnaderna.

Brigades bästsäljande Backeye®360 har hjälpt förare och förbättrat säkerheten i många år. Detta intelligenta kameraövervakningssystem gör det möjligt för förare att hålla koll på blinda fläckar bak och sidorna av sina fordon så att de omedelbart kan se människor, föremål och andra fordon i närheten.

Fyrkamera-teknologin är utformad för att eliminera blinda ytor och hjälpa till med manövrering i utmanande situationer genom att ge föraren en fullständig 360-gradersvy av sitt fordon i en enda bild.

Systemet kombinerar bilder från fyra ultravidvinkelkameror, vilket ger en realtidsvy på bildskärmen. Resultatet är ett "fågelperspektiv" av fordonet och omgivningen.

Varje installation och kalibrering av Backeye®360 är unik och konfigurerad för att uppfylla fordonets och dess användares krav. Kompatibel med praktiskt taget alla fordon eller maskiner, stora eller små, innebär Backeye®360s mångsidighet att det finns lösningar som är lämpliga för de flesta fordon.

 Bekämpa blinda fläckar med högupplöst teknik

Brigades senaste tillskott är Backeye®360 HD, vilket ger förare en tydlig och skarp bild tack vare den nya högupplösta specifikationen. Detta gör den idealisk för industrier som byggande och stenbrott där säkerhet är ett stort problem.

Cyklister, fotgängare och annat inom en radie av fyra meter från fordonet, är nu i full syn av föraren, vilket avsevärt minskar risken för kollisioner och ger förbättrat skydd.

 Vänligen kontakta oss för att ta reda på mer om hur vårt sortiment kan hjälpa dig att förhindra kollisioner och rädda liv och se hur ditt specifika fordon kan dra nytta av våra säkerhetslösningar.

För mer information om Brigade, kontakta Agneta Ferdfelt på 076-868 48 40 eller på agneta@ferdfelt.se

Om Brigade. Brigade Electronics grundades 1976 och är den globala marknadsledaren för backsäkerhet, synlighet och kollisionsundvikande produkter. Företagets rykte bygger på kvalitet och tillförlitlighet hos sina produkter och service och support. Brigadekoncernen är baserad i Storbritannien, har dotterbolag i USA, Tyskland, Frankrike, Italien, Nederländerna och Sydafrika och är i samarbete med över 50 specialistdistributörer över hela världen.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Sänd till en kollega

0.094