23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Prestone™ lanserar ny Kylsystemsrengöring

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Med tiden byggs rost, kalk, slam och avlagringar upp på insidan av motorns kylsystem, vilket betyder att det inte fungerar effektivt och kan leda till blockerade kanaler. I vissa fall kan fordonet överhettas eller frysa på vintern.

Prestone Cooling System Flush är en enkel lösning som kan användas för att bli av med denna uppbyggnad och för att förhindra problem och hjälpa till att förlänga livslängden på din motor.

Prestone Cooling System Flush:

  • Eliminerar fjäll, korrosion och oljeförorening
  • Är säker för alla motorer och alla kylsystemskomponenter inklusive, vattenkylda bensin- och dieselmotorer, kylvätska, metaller, packningar, slangar, plast
  • Kan tillsammans med Prestone OEM kylvätska används för en komplett spolning och fyllning av kylsystemet med 10 års garanti

Prestone experter på R&D Centret i USA använder sin ingenjörskunskap och en noggrann testning för att säkerställa att produkterna ger de bästa resultaten, säkert och enkelt.

Den stora 1 liters flaskan ser till att man har tillräckligt med att spola hela systemet med bara en applikation.

Genom att fylla på med Prestone OEM kylvätska med Cor-Guard teknologi efter att du har spolat systemet får du 10 års garanti för längre livslängd och överlägset skydd mot framtida korrosion.

För mer information, kontakta oss via e-post på kundkontakt@ferdfelt.se. Alternativt,
ring oss på 08/7493550.

Information om Prestone:

Prestone lanserades 1927 och är den främsta kylvätskan i USA och används som fabriksfyllning av många OEM (Biltilvverkare). Den patenterade formeln kan tillsättas till vilken som helst färg av kylvätska och är kompatibel med alla bilmärken och modeller av bensin och diesel personbilar på vägen idag. Prestone kylvätska innehåller Bitrex.

Prestones forsknings- och utvecklingsanläggning i USA säkerställer att de högsta
prestandanivåerna överskrids. Prestone kylvätska är DEKRA testad (tysk kvalitetsinstitution) som visar höga testresultat för korrosion, överhettning och frost skydd. Prestons unika OAT-teknik har testats över 20 miljoner mil av testning för att säkerställa långvarigt korrosionsskydd.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Sänd till en kollega

0.046