23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kakelsåg VIP 2125 - Den mobila kakelsåg

| Medlemsnyhet | Företag MATEK AB

Battipavs VIP 2125 är driftsäker, lätt att transportera och har en kraftfull motor på 1400W. Den är perfekt för Kakel, klinker och stengods.

Italienska Battipavs VIP 2125 är en kakelsåg av högsta kvalitet där varje detalj är genomtänkt för optimal prestanda. Kakelsågens kraftfulla motor på 1,4 kw och vinklingsbara såghuvud gör det enkelt att kapa kakel, klinker och stengods upp till i 45° vinkel. Kakelsågens arbetsbord ger dig en lång kapningslängd på 1250mm och stabil arbetsyta som gör det enkelt att precisionskapa det underliggande materialet. 

VIP 2125 använder det AxT som garanterar ett förstklassigt samarbete mellan vattentillförseln och diamantklingan. Kakelsågen använder vevmatning för att driva fram klingan, metoden gör att du får korrekt arbetstryck mot materialet och ser till att du får ergonomisk arbetsposition vid användandet.

Kakelsågs VIP 2125s ram och sågbord är konstruerade i aluminium vilket ett starkare skydd mot rost och säkerställer att kakelsågen får en lång livstid. Sågbryggan även den i aluminium och flyter enkelt över styrskenan med sina 8 kullager. Sågbryggan har en förbättrad design ger bättre stabilitet och precision under skärningen, även vid 45° kapning. Kakelsågen har nya förbättrad benkonstruktion med lutande ben som ger en stabilare och säkrare arbetsstation.

Med Battipavs låssystem B-LOCK är det enkelt att fästa och säkra materialet inför skärningen. Du placerar låsdonen i arbetsbänkens skåror, placerar gummiänden mot materialet och trycker ner handtaget. Snabbt, enkelt och effektivt.

Den genomtänkta konstruktionen i aluminium gör att kakelsåg VIP 2125 är lätt och tillsammans med två hjul på ändkanten är den enkel att transportera till och från arbetsplatsen. Du kan enkelt rengöra kakelsåg VIP 2125. Bara ta bort kakelsågens sågbord och skjut vattnet till bottenpluggen för enkel tömning. 

Battipavs sidobord för avlastning finns som tillbehör till kakelsåg VIP 2125. Underlättar kapning av större skivor då det ger extra stabilitet.

Vill ni läsa mer om andra kakelsågar, klicka här. 

 

Medlemsnyhet

Företag
MATEK AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.093