23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ysta SP 4000-9000 - Bogserad sandspridare

| Medlemsnyhet | Företag YstaMaskiner AB

Bogserad sandspridare från Padagas med extra stor volym, 4000, 6000 och 9000 l, för spridning på stora ytor och långa avstånd.

Ysta bogserade valsspridare är försedd med hjul och avsedd att dras av traktor samt drivs hydrauliskt. Spridaren har 2,24 m spridningsbredd och klarar av spridning av sand, salt och stenflis (0-40 mm). Vid behov av en mindre spridningsbredd är sandspridare SP 400-3000 perfekt, klicka här för att läsa mer om den. 

Sandspridaren har hydrauliska bromsar, mekanisk handbroms och LED belysning som standard. Hydrauliskt justerbart drag med ackumulatorer för att kunna ta upp stötar/ojämnheter under körningen.

Materialet silas genom ett skyddsgaller och fördelas av en omrörare försedd med fingrar, därefter matas materialet ut via en kraftig utmatarvals. Mot utmatarvalsen trycks en fjäderbelastad gummiduk och trycket justeras hydrauliskt. Under draget finns en kamera monterad för att kunna se utmatarvalsen. Med hjälp av en medföljande manöverbox anpassas spridningsmängden efter hastigheten. 

Ysta´ Sandspridare är blästrad, grundlackerad och pulverlackerad. 

 

Medlemsnyhet

Företag
YstaMaskiner AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078