23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Starka varumärken i sponsorpool!

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Flera av företagen som sponsrar Nyman Racing i Valeryd Legends Cup har gått samman i en sponsorpool för att förstärka sin insats och dra nytta av draghjälpen från varandra och samtidigt hjälpa Nyman Racing ännu bättre.

Micke Nyman på Nyman Racing är inte bara duktig på att köra racerbil, han är dessutom en fena på att skaffa sponsorer och utveckla samarbetet med dem. I kontakten med Drivknuten.se så växte en ide om att utveckla samarbetet mellan Nyman Racing och sponsorerna. 

Det blev startskottet för ett mycket nära samarbete mellan såväl befintliga som nya sponsorer. Ihop med Drivknuten´s samarbetspartners och Nyman Racings gedigna grundarbete startades en sponsorpool som dessutom lockade med några helt nya sponsorer. 

I Nyman Racings sponsorgrupp arbetar företagen ihop mot gemensamma mål och hjälper varandra att sprida information och byter länkningar med varandra. I nätverket finns över Drivknuten.se även Nordwall Marin, Atracco Helsingborg, Autofrance.se, Carlinkment.se och som den stora spindeln i nätet ActLocal.se. Till det kommer även några sponsorer i USA som exempelvis Gary Thorsson på GT Worldwide Inc. och naturligtvis även Nymans Racings "gamla" sponsorer som CRC Industries och Aspen Racing Fuel.

ActLocal, som ansvarar för allt arbete med allt som rör Google, sökmotoroptimering och hemsidor, är en oerhört viktig kugge i sponsor-poolens samarbete. Deras medverkan garanterar att alla involverade företag syns och hjälper varandra att synas. Det gamla ordspråket; Starka varumärken växer och utvecklas tillsammans kan inte stämma bättre än i detta sponsorsamarbete.

Här finns länkar till såväl Nyman Racing som var och en av sponsorerna:

Nyman Racing

Drivknuten.se

Nordwall Marin

ActLocal.se

Atracco Helsingborg

Autofrance.se

Carlinkment.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.063