23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu rullar Hitachi ZX490-7 in i Sverige

Du känner skillnaden direkt! Hitachi Zaxis-7 imponerar på alla områden och hytten är en av marknadens tystaste och bekvämaste arbetsplatser!

Fullständig kontroll
Hitachi Zaxis-7 grävmaskiner ger dig maximal kontroll, konstruerad av klassledande teknologi och erfarenhet, så att du kan vara säker på din prestanda och ha full kontroll över din lönsamhet.

Förbättra din vinst
Hitachi ZX490-7 har ett nytt iögonfallande utseende och levererar upp till 11 % mindre bränsleförbrukning i jämförelse med tidigare modeller.
Öka din vinst tack vare den nya drivlinans imponerande bränsleekonomi som även uppfyller Miljösteg V.
Det nya HIOS V, som är Hitachis industriledande hydraulsystem, säkerställer en enastående prestanda. Dina förare kan även styra bränsleekonomin och minska kostnaderna genom att dra nytta av den nya ECO-mätaren som visas på den nya åttatums monitorn.

Ergonomi
Ny förarhytt utformad efter dina behov. Medföljande spakkonsoler och enkel höjdjustering gör att du snabbt hittar din arbetsställning. Nya smarta spakfunktioner underlättar för föraren. Förbättrad ljudisolering gör förarhytten bland de tystaste på marknaden.

Utrymme
Pratiskt förvaringsutrymme med rymliga och smarta fack håller din arbetsplats ren och prydlig. Rockhängare för dina personliga tillhörigheter och rymlig mugghållare som är lätt att ta bort och rengöra. Utökat benutrymme skapar en rymligare förarhytt. Optimal pedallayout bidrar till bättre avlastning.

Fler funktioner
Större täckningsarea med ny parallell vindrutetorkare
förbättrar sikten vid dåligt väder. En monitor med 8-tums LCD som är lätt att titta och navigera på. Avancerat kamerasystem, handsfree via bluetooth och USB-uttag är några av de nya funktioner som föraren kan dra nytta av.

DELVATOR AB
Box 196
241 23 Eslöv
Eslövs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563473569

Kontaktperson

Sussie Sörensson
Marknadsansvarig
+46 702612537 sussie.sorensson@delvator.se

Sänd till en kollega

0.047