23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya förbättrade ICS 695 XL

| Medlemsnyhet | Företag MATEK AB

Kedjesåg ICS 695 XL Force 4 ProForce ny förbättrad modell. Bland förbättringarna med nya modellen märks längre livslängd och enklare start tack vare nytt tändsystem, ny förgasare, kolv, cylinder och ljuddämpare.

Maskinen väger mindre än 10 kg, är säker att använda då den inte hugger, kastar eller slår tillbaka vid sågning utan arbetar sig lätt och säkert genom materialet. Med Force 4 svärd och ProForcekedja är detta kedjesågen för de riktigt krävande jobben. Enkelt att byta svärd och kedja och väldigt lite underhåll behövs på maskinen. Mycket stryktålig maskin som trivs bra i hård miljö.

Förbättringar av nya 695 XL Force 4 ProForce
• Ny kolv och cylinder sänker motortemperaturen
• Ny ljuddämpare med förstärkt inre baffel
• Nytt högeffekt tändsystem - lättare att starta
• Ny förgasare - enklare att justera 

För kapning och håltagning i armerad betong, granit, sten, tegel, murverk, inga byten av redskap behövs. Hela kapningen kan göras från ett och samma håll vilket underlättar för operatören. Djupa, raka snitt och kvadratiska hörn och hål från 12x12 cm snabbare och säkrare med enkel användning och pålitlig prestanda. Klicka här för att se hur enkelt det är att skära ut ett kvadratiskt hål med ICS kedjesåg. 

Kedjesågen är vattenkyld och svärdet har inbyggda kanaler som hjälper till att kyla kedjan. Tillsätt vatten enkelt genom en vanlig slang med gardenakoppling eller köp till ICS vattentank på 40L, som pumpar ut 2,5 bar med hjälp av batteridriven pump. Tanken har två hjul som den enkelt rullas på.

För att läsa mer om våra andra kedjesågar från ICS, klicka här. 

 

Medlemsnyhet

Företag
MATEK AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.125