23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Drivknuten.se sponsrar gokartlöfte

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se, sponsrar det unga gokartlöftet Melvin Kalousdian. Trots att gokart inte har någonting med bilars reservdelar att göra tycker Drivknuten.se att det är viktigt att försöka hjälpa unga lovande förmågor oavsett motorsportgren.

Drivknuten.se som specialiserat sig på delar för bilens drivlina är med och sponsrar en mängd olika arrangemang, team och förare där "hjärta går före hjärna". Orsaken till att Drivknuten.se låter hjärtat bestämma är för att det ska kännas bra, göra skillnad och inte minst för att försöka hjälpa unga lovande förmågor. 

Drivknuten.se hoppas att deras insatser ska initiera tillväxten inom motorsporten oavsett vilken gren det handlar om för att utvecklingen inom motorsporten inte ska stanna. De tycker att det satsas alldeles för lite resurser på nyrekrytering.

10 åriga Melvin Kalousdian från Örebro är ett verkligt gokartlöfte som i år kör Junior 60 kart med Charles Leclerc chassi. Han började köra som sjuåring i Cadetti-klassen som är en uppvisningsklass där det är lottas startheat och alla är vinnare. Melvin var först i mål under samtliga körningar.

2019 tog Melvin steget upp till klassen Micro som slutade med flertal pallplatser varav två vinster. Det blev en femte plats i MKR-serien och han tilldelades priset "Årets nykomling".

2020 körde Melvin Sydsvenska mästerskapet samt några enstaka stora tävlingar som Juniorfestivalen, Sverigecupen, Prins Carl-Philips Pokal och Göteborg Stora Pris. När säsongen var över så hade han vunnit alla tävlingar förutom en som han fick bryta på grund av tekniska problem.

Förutom Drivknuten.se har Melvin även de två racingförarna Richard Göransson och Micke Nyman som stöttar hans satsning.

Läs mer om Melvin på hans hemsida: Melvin Kalousdian

eller via hans Facebook: https://www.facebook.com/MelvinKalousdian27

Drivknuten.se hittas självklart som vanligt på hemsidan: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.078